-Vi møter et topplag – Ravens

-Vi møter et topplag

Onsdag kommer Sola til Skedsmohallen. Laget fra Rogaland vant sølv i cupen og bronse i ligaen forrige sesong. Etter ti serierunder har de inntatt samme posisjon i årets Rema 1000-liga.

Sola kommer fra overlegen seier i helgen mot Russiske Astrakhanochka i EHF European League. I Rema 1000-ligaen er det kun Vipers (ettmålstap) og Fana som har tatt poeng fra Rogalandslaget. Klubben består av over 500 medlemmer som inkluderer topp- og breddehåndball. Hovedmålsettingen er å etablere seg som topp 5 klubb i Rema 1000-ligaen.

Camilla Herrems retur fra proffspill i utlandet har vært en avgjørende faktor for å bygge laget. I tillegg har Steffen Stegavik hatt en kyndig hånd på rattet i trening, lagsammensetting og kampledelse.

Romerike Ravens hovedtrener Ane Mällberg

Ane Mällberg gleder seg til å møte Sola. -Vi må først og fremst få satt forsvaret og har mest fokus på oss selv. Det er ikke en kamp noen forventer at vi skal plukke poeng, så vi er i angrepsposisjon. Det viktigste er å løse oppgavene og få en god opplevelse. Sola er et tøft lag med bredde i stallen. De har en fin kombinasjon av unge og rutinerte spillere. Sola har hatt en fin utvikling og har kontinuitet i laget. De er absolutt en av medaljekandidatene, sier Mällberg.

Blir det publikumsfest?
-Vi håper på fulle tribuner. Alle som henter sin gratisbillett i vår app eller via nettsiden for billetter kommer inn. Det er lagt opp for uttak av enkeltbilletter, familie og lagsbilletter. Dette tror vi kommer til å bli skikkelig gøy for de som kommer til hallen. For å få mest smidig inngang uten for store kontroller velger vi «free seating» innenfor seksjonene du velger billett. Det betyr at de som har setenummer på billetten ikke skal forholde seg til dette på denne kampenMEN PÅ SEKSJON C ER DET FASTE PLASSER I HENHOLD TIL BILLETT, sier leder i Ravens, Geir Vestrheim.

I tillegg gjøres det tiltak slik at lokale anbefalinger ift smittevern kan overholdes. For de som ikke har med eget munnbind vil det være tilbud fra arrangør så lenge beholdningen rekker. Det avsettes også et område innerst på betongtribunen der avstand sikres for de som ønsker å sitte i en slik tribunesone. Les lenger ned om lokale anbefalinger og smittevern. Dersom det kommer ytterliggere anbefalinger eller endringer vil vi oppdatere om dette

Hent din billett
Billetter hentes på vårt nettsted eller vår app. Du kan søke opp «Romerike Ravens» i Appstore og Google Play. Det er mulig å hente enkeltbilletter, familie- og lagsbilletter.

Søk etter ROMERIKE RAVENS i App Store / Google Play

Du kan også hente din billett fra din pc:

Billettdistribusjon
Dine billetter blir tilsendt elektronisk. Du kan enkelt videresende billetter til andre gjennom app’n

Har du billett gjennom bedrift- eller klubb (promo-billett), vil denne bli frigjort dersom du ikke aktiverer den innen fastsatt tidsfrist (søndag 14/11).

Smittevern
-Nasjonale bestemmelser og regler er opphevet, også «1-meteren» som betyr at alle setene er tilgjengelig på tribunen.
-Link til forskrifter og anbefalinger i Lillestrøm kommune for eventuelle lokale tiltak (oppdatert 10/11-2021, gjengitt lokale anbefalinger nedenfor)
*Hold deg hjemme om du er syk med nyoppståtte luftveissymptomer – og test deg.
*Vask hendene med såpe og vann når du kommer hjem, og bruk spritdispensere som er tilgjengelige i det offentlige rom.
*Hold avstand til andre der det er mulig i det offentlige rom, gjerne minst en meter.
*Bruk munnbind hvis det ikke er mulig å holde minst en meters avstand innendørs i det offentlige rom. Dette gjelder bl.a. i butikker og i offentlig transport.
*Vurder om du bør redusere antallet nærkontakter.
*Personer som ikke er vaksinert eller bare har fått en dose, anbefales å vaksinere seg. De som får tilbud om tredje dose bør takke ja til dette. Ta kontakt med kommunens vaksinesenter.

Romerike Ravens gjør følgende tiltak ift. smittevern
-Utdeling av gratis munnbind til de som ønsker eller ikke har med sitt eget (så langt beholdningen rekker)
-Dispenserstasjoner for håndsprit settes ut
-Det avsettes et område der det skal være mins en meter mellom hver publikumer på betongtribunen (lengst vekk fra inngang i 2.etasje)

Parkering
Ved første øyekast kan det se trangt ut på parkeringsplassen foran hallen. Det skyldes at kommunen bruker den ene delen som testsenter for Covid-19. Kjører du videre ca 100 meter, kan du ta til høyre inn på en grusparkering. Det blir ikke lenger å gå til hovedinngangen