Vi søker daglig leder som får ballene i mål! – Ravens

Vi søker daglig leder som får ballene i mål!

Er du lidenskapelig opptatt av idrett og har erfaring fra å lede eller utvikle en idrettsklubb? Vil du være med på Romerike Ravens´ reise – bringe ravnene til toppen og skape drømmer på Romerike? 

Da vil vi gjerne høre fra deg! 

Som daglig leder i Romerike Topphåndball (terminlistenavn: Romerike Ravens) vil du ha hovedansvaret for å videreutvikle klubben og lede Romerike Ravens til å bli Norges ledende håndballklubb. Herunder vil en viktig oppgave være å videreutvikle sponsorvirksomheten og øke klubbens inntekter generelt. Du skal være klubbens ansikt utad, og være en inspirator og kreatør av klubbens tilbud. Du skal være en pådriver for cuper og aktiviteter, i tillegg til videreutvikling av nye konsepter og forretningsmuligheter. 

Du vil bli en del av et godt fungerende lag- og støtteapparat, med spillere som har profesjonelle spillerkontrakter, trenere som er på lange kontrakter og hele 2000 barn og ungdommer i partnerklubbene. Ravens har et solid styre i ryggen, har god økonomi, og store ambisjoner fremover. Du vil i første omgang gå inn i en 50 % stilling hvor du vil ha mulighet til å skape din egen arbeidsplass. Er du den rette personen, med nok driv og engasjement, vil du ha mulighet til å gå over i en 100 % stilling etterhvert. 

Hvem er så du? 

 • Du er en pådriver som tar initiativ og håndterer flere baller i luften samtidig 
 • Du evner å jobbe selvstendig, samtidig som du er en lagspiller som er opptatt av å jobbe sammen med spillere, trenere og styret for skape fremgang og suksess 
 • Du er lidenskapelig opptatt av håndball og har erfaring fra å lede eller utvikle en idrettsklubb 
 • Du er god på å skape relasjoner til andre og kan bruke det til å bygge nettverk på tvers av klubber for å skape den prestasjonsklubben vi ønsker å være 
 • Gode relasjoner i håndballmiljøet vil vektlegges. Annen relevant erfaring og kompetanse kan kompensere for dette. 

Arbeidsoppgaver

 • Daglig ledelse av klubben
 • Oppfølging av nye og eksisterende samarbeidspartnere/sponsorer
 • Salgsvirksomhet sammen med markedsgruppe mot nye samarbeidspartnere/sponsorer
 • Være klubbens ansikt utad ovenfor offisielle samarbeidspartnere og samarbeidsklubber
 • Regnskapskontroll mot definerte og godkjente budsjetter
 • Følge opp klubbens e-postkonto og besvare eller videresende e-poster som kommer til klubben
 • I samarbeid med sportslig ledesle og samarbeidsklubber organisere håndballskoler og akademier

Syns du dette høres ut som en spennende mulighet? 

Da håper vi å høre fra deg! 

Spørsmål til stillingen rettes til klubbens styreleder, Geir Vestrheim, på 95832776

Om arbeidsgiveren

Romerike Ravens ble etablert i 2021 etter at elitelaget i Rælingen Håndballklubb ble skilt ut som egen klubb og flyttet til Lillestrøm kommune, slik at laget kunne fortsette sin aktivitet og beholde eliteserielisensene. Elitelagets første sesong i Ravens-drakter i år endte med en historisk 6.plass og laget sikret seg plass i årets sluttspill hvor de 6 beste lagene møtes. Klubbens reise er godt i gang, og har hatt god vekst det første året, både sportslig og økonomisk, og det hårete målet er som ravnene selv jakter etter: Glitrende metall!

Link til stillingsannonsen / send søknad (finn.no)