-Vi var et stykke unna – Ravens
Rikke Skiri Østigård, Rælingen

-Vi var et stykke unna

Det startet bra for Rælingen mot Heidi Løke og hennes lagvenninner fra Storhamar, men kampen utviklet seg til å bli særdeles vanskelig for RHK jentene.

Bråstopp etter ti minutters spill
Hedmarkingene ledet tidlig med to mål, men etter ti minutter var Rælingen foran med ledelse 4-3. Det så unektelig lyst ut. De blå-gule fra Hamar satte på turboen. I løpet av fem små minutter var kampbildet snudd på hodet. Etter 15 minutter og 4-8 i protokollen la Birkelund time-out kortet, uten virkning. Samme manøver måtte gjentas bare fire minutter senere. Da ledet Hedmarkslaget 4-11. Rælingen klarte ikke å snu kampbildet til pause og hastet i garderoben for å snakke om hva som måtte korrigeres.

2.omgang startet på verst tenkelige måte. Med forsvarsklippen Karina Selland ute av spill i resten av kampen ble oppgaven enda større bakover. Men utfordringene var større fremover på banen denne kvelden. Det skulle gå nesten 9 minutter før Rælingen fikk sin første nettkjenning etter pause. Lyspunktet var målvakt Cecilia Tærud Hjellnes opptreden i siste fase av kampen. Rælingens beste måtte lete etter lyspunktene. -Vi får i alle fall kjenne på toppnivået i eliteserien. Det er dette som gjelder, oppsummerer Hjellnes.

Daniel Birkelund fikk se at lite fungerte for hans disipler. -Det ble en tøff kamp og ikke noe hyggelig når det  blir en slik 2.omgang. Jeg er skuffet over at vi går opp i limingen og ikke tar duellene. Vi konstaterer at vi var et godt stykke unna de beste i dag, sier Birkelund.