-Vi var et stykke unna – Ravens
Rikke Skiri Østigård, Rælingen

-Vi var et stykke unna

Det startet bra for Rælingen mot Heidi Løke og hennes lagvenninner fra Storhamar, men kampen utviklet seg til å bli særdeles vanskelig for RHK jentene.

Bråstopp etter ti minutters spill
Hedmarkingene ledet tidlig med to mål, men etter ti minutter var Rælingen foran med ledelse 4-3. Det så unektelig lyst ut. De blå-gule fra Hamar satte på turboen. I løpet av fem små minutter var kampbildet snudd på hodet. Etter 15 minutter og 4-8 i protokollen la Birkelund time-out kortet, uten virkning. Samme manøver måtte gjentas bare fire minutter senere. Da ledet Hedmarkslaget 4-11. Rælingen klarte ikke å snu kampbildet til pause og hastet i garderoben for å snakke om hva som måtte korrigeres.

Det ble en tøff dag på jobben for Rælingen som måtte tåle et stort tap mot Storhamar. Målvakt Cecilia Tærud Hjellnes ble fortjent kåret til beste RHK spiller. Hør henne oppsummere kampen #HeiaRHK #NoGutsNoGlory

Posted by Rælingen HK on Wednesday, 14 November 2018

2.omgang startet på verst tenkelige måte. Med forsvarsklippen Karina Selland ute av spill i resten av kampen ble oppgaven enda større bakover. Men utfordringene var større fremover på banen denne kvelden. Det skulle gå nesten 9 minutter før Rælingen fikk sin første nettkjenning etter pause. Lyspunktet var målvakt Cecilia Tærud Hjellnes opptreden i siste fase av kampen. Rælingens beste måtte lete etter lyspunktene. -Vi får i alle fall kjenne på toppnivået i eliteserien. Det er dette som gjelder, oppsummerer Hjellnes.

Daniel Birkelund fikk se at lite fungerte for hans disipler. -Det ble en tøff kamp og ikke noe hyggelig når det  blir en slik 2.omgang. Jeg er skuffet over at vi går opp i limingen og ikke tar duellene. Vi konstaterer at vi var et godt stykke unna de beste i dag, sier Birkelund.