Videre i cupen – Ravens
Rikke Skiri Østigård, Rælingen

Videre i cupen

Både elitelaget og juniorene har passert sine første hindre i cupen. Seniorene er klare for 4.runde og J20 har kvalifisert seg til kvartfinalen.

Lokale motstandere for seniorlaget
Rælingen startet med tur til Kongsvinger i cupens 2.runde 29.august. Etter en god 1.omgang ble konsentrasjonen dårligere. Ivrige og dyktige Hedmarkinger reduserte RHKs forsprang uten at de ble noen reell trussel. Neste motstander var også et 2.divisjonlag. Oslo Studentene har flere spillere med 1.divisjon og eliteerfaring. Rælingen tok grep om kampen umiddelbart og så seg aldri tilbake. OSI viste at de har mye kompetanse i laget og blir sikkert bedre utover i sesongen. Med RHK seier 35-22 var spillerne fornøyd med generalprøven før eliteseriestarten mot Oppsal søndag 9.september.

4.runde i cupen trekkes 13.september. Link til alle resultatene fra cupen

Solid av  juniorjentene
I J20 var det 21 lag fordelt på sju grupper som kjempet om kvartfinaleplassene. RHK åpnet med seier 31-16 mot Oppegård. I den andre puljespillkampen ble det 33-18 mot Ellingsrud.  Sammen med Byåsen Elite, Fana, Fredrikstad, Oppsal, Sarpsborg og Sola ble de kvalifisert som puljevinnere. Charlottenlund gikk videre fra Sarpsborgs gruppe som beste toer. Kvartfinalene settes opp gjennom trekning og skal spilles 14.oktober

Link til alle resultatene fra NM J20

Se intervju med Kaja Kristensen etter elitelagets seier mot OSI

https://www.facebook.com/raelingen.hk/videos/395840544283142/