Videre i cupen – Ravens
Frida Haug Hoel, Rælingen

Videre i cupen

Årets første obligatoriske kamp endte med klar seier mot LFH 09. Laget fra Lillehammer ville mye men ble ingen målestokk i cupens 2.runde.

Tok kommandoen fra start
Selv om vertskapet fra Mjøsbyen fikk kampens første scoring tok det ikke mange minuttene før Rælingen var foran i protokollen. Etter halvspilt første omgang ledet RHK 11-3, og da pausesignalet lød stod stillingen 21-8. Rælingsjentene var nok ikke like skjerpet etter hvilen, men vant tilslutt komfortabelt 36-19.

Torsdag spiller Rælingen bortekamp mot LFH09 Lillehammer. Dette er Silje Fjellengens hjemby og moderklubb. Hun forventer en motivert motstander som gir RHK god motstand #HeiaRHK

Posted by Rælingen HK on Wednesday, 28 August 2019

Silje Fjellengen kommer fra Lillehammer. I år spiller høyrekanten for Rælingen. Se videointervju som ble gjort dagen før kampen.

-Det er godt å være i gang med sesongen
Daniel Birkelund var fornøyd med en god gjennomføring. – Vi er «på» fra start. Fokuserte, nøyaktige, og tillater aldri LFH å få lage noe kamp av det. Vi har god presisjon gjennom hele kampen. Seks tekniske feil er bra uansett hvem som er motstander.  Det er også godt å se en full tropp som virker å være på vei mot god form. I dag fordelte vi spilletiden jevnt og alle får vært med å bidra. Det er godt å være i gang med sesongen og jeg konstaterer at vi er ganske bra på vårt beste. Nå fester vi blikket på Haslum kommende onsdag. Det handler om å ta uke for uke utover, være god forberedt og levere gode prestasjoner jevnt og trutt.

I cupens 3.runde møter Rælingen Vålerenga på bortebane. Kampen blir spilt onsdag 11.september kl.19:00 i Jordalhallen.