Vil bli bedre i Rælingen – Ravens
Kaja Kristensen, Rælingen

Vil bli bedre i Rælingen

Kaja Kristensen har signert ny kontrakt med Rælingen. Playmakeren med X-faktor ønsker å ta nye steg med sine lagvenninner.

Et morsomt og lærerikt år
-Jeg ble tatt veldig godt tatt i mot da jeg kom til Rælingen for et år siden. Det er gøy og lærerikt å være en del av en gruppe som jobber profesjonelt mot målsettinger, sier Kaja.  Det har vært mye fokus på ressurstrening i Rælingen. Mange av spillerne har solid fremgang på dette området. -Det har svingt en del for min del. Bortsett fra en liten lyskestrekk jeg har slitt litt med etter jul, har formen vært veldig god.  Jeg tror tryggheten bare vil bli bedre og håper laget utvikler seg slik at kvalitetene mine kan utnyttes enda mer. Fremover vil mitt fokus være å bli en bedre forsvarsspiller, fortsetter 24-åringen.

Gleder seg til kampene mot Sola
Laget står foran to spennende kvalifiseringskamper til eliteserien mot Sola. Rogalendingene må leve med favorittstempelet, men det skremmer ikke Kaja Kristensen. -Jeg gleder meg til kampene mot Sola. Vi har forberedt oss på en veldig god måte. Det blir en stor utfordring, men det er akkurat slikt som er gøy å oppleve. Det blir en skikkelig fight, men vi er i angrepsposisjon, avslutter Kaja