Vil du bli en del av SoMe-teamet til Ravens? – Ravens

Vil du bli en del av SoMe-teamet til Ravens?

Vi søker nå etter personer som vil være med å bidra til Ravens SoMe-kanaler. Enkelt fortalt er det våre nettsider og våre sosiale mediekanaler som facebook og instagram. I tillegg er vi i startgropen med snapchat og Linkedin.

Vi ønsker oss noen som kunne tenke seg å være tett på Ravens spillere, trenere, ledere og frivillige. Noen som kunne tenke seg å bli en del av et aktivt og hyggelig miljø hvor vi løfter hverandre opp og frem.

Du er kjent med noen av de forskjellige sosiale medier, kan både ta bilder og video, redigere disse og publisere på sosiale medier. Alt med mobiltelefonen. Vi forventer ikke at du er en proff, men villig til å lære og utvikle deg sammen med oss.

Vi tror du er en ung person som kanskje står på trappene til å jobbe med denne typen arbeid og trenger litt praksis. Da er dette en god mulighet til å skaffe noe referanser til CV’en.

Ta kontakt med Bjørn Kenneth på telefon 900 99 838 eller dagligleder@ravens.no hvis du kunne tenke deg å høre mer eller vil være med i teamet.