Vil du være med å gjøre Ravens enda bedre? – Ravens

Vil du være med å gjøre Ravens enda bedre?

Romerike Ravens er inne i sitt andre år som egen klubb. Vi har et lite kjernemiljø som engasjerer mange på Romerike. Frivillighet vil være avgjørende for hvor fort vi klarer å bli bedre.

Klubben ble stiftet i februar 2021 og overtok elitelisensen til Rælingen HK. Fjorårssesongen gikk over all forventning og ble kronet med en sterk 6.plass i Rema 1000-ligaen. Romerike Ravens er i stor utvikling og har i høst ansatt daglig leder og opprettet en prosjektstilling for å følge opp partnerklubbsamarbeidet.

Vil skape enda bedre arrangementer
Vi behøver flere på laget vårt for å lage gode arrangementer og å videreutvikle miljøet. Gjennom partnerklubbsamarbeidet bidrar klubbene med mennesker som klargjør Skedsmohallen til arrangementene. Vi ønsker oss flere som kan være med å stå for organiseringen av arbeidskraften. Målet er å bli så mange frivillige at man ikke alltid må være der, men også kan komme til hallen som gjest uten å gjøre annet enn å se på kampen og treffe kjente. Noen av oppgavene er:

  • Bistå og lede rigging av hallen
  • Bistå billettscanning
  • Vert/vertinne for lag og dommere
  • Vakthold

TV-teamet ønsker å utvide staben
Visste du at klubbene i Rema 1000-ligaen står for produksjonen av kampene som vises på TV Play? I Romerike Ravens har vi et fantastisk tv-team som kan levere 3-kamera produksjon. Teamet ønsker seg flere å spille på. Spesielt i forbindelse med utvidelse av antall kameraer som benyttes ønskes det en person som har kompetanse eller ønsker å lære å utføre en slik oppgave.

Med et flott styre, administrasjon, engasjerte spillere, trenere og lagsapparat, har vi en meget god base. I vår klubb er det plass til alle typer mennesker. Kanskje er du mer interessert i media, SoMe eller sponsormarked? Mulighetene er mange i vår klubb!

Dersom nettopp du har lyst til å bli en del av en inkluderende gjeng vil vi høre fra deg. Dette er en unik sjanse til å bidra for, og å komme tettere på spillerne og resten av klubben.

Kontakt oss på dagligleder@ravens.no eller skriv gjerne en melding via vår facebookside