Vil du være med å gjøre Ravens enda bedre? – Ravens

Vil du være med å gjøre Ravens enda bedre?

Romerike Ravens er inne i sitt første år som egen klubb. Vi har et lite kjernemiljø som engasjerer mange på Romerike. Frivillighet vil være avgjørende for hvor fort vi klarer å bli bedre.

Norge har vært på vei tilbake til normalen. Romerike Ravens har opplevd stor interesse med 1000 tilskuere på to av hjemmekampene. Klubben har faktisk det 3. høyeste tilskuersnittet på hjemmebane før Rema 1000-ligaen stoppet for mesterskapspausen.

Vi behøver flere på laget vårt for å lage gode arrangementer. Gjennom partnerklubbsamarbeidet bidrar klubbene med mennesker som klargjør Skedsmohallen til arrangementene. Vi ønsker oss flere som kan være med å stå for organiseringen av arbeidskraften. Målet er å bli så mange frivillige at man ikke alltid må være der, men også kan komme til hallen som gjest uten å gjøre annet enn å se på kampen og treffe kjente. Noen av oppgavene er:

  • Bistå og lede rigging av hallen
  • Bistå billettscanning
  • Vert/vertinne for lag og dommere
  • Vakthold

Med et flott styre, engasjerte spillere, trenere og lagsapparat, har vi en meget god base. I vår klubb er det plass til alle typer mennesker. Kanskje er du mer interessert i media eller sponsormarked? Eller noe annet?

Dersom nettopp du har lyst til å bli en del av en inkluderende gjeng vil vi høre fra deg. Dette er en unik sjanse til å bidra for, og å komme tettere på spillerne og resten av klubben.

Kontakt oss på romeriketopp@ronhandball.no eller skriv gjerne en melding via vår facebookside