Vipers Kristiansand ble for sterke som forventet – Ravens
Sendi scorer mot Vipers i Skedsmohallen høsten 2021

Vipers Kristiansand ble for sterke som forventet

Etter en knallåpning av REMA1000-ligaen hjemme i Skedsmohallen sist søndag, hvor Fana ble beseiret med 10 mål, var det en tur til Kristiansand som stod på planen.

Vipers Kristiansand, verdens beste håndballag, stod på andre banehalvdelen med stjerner som Anna Vyakhireva, Jamina Roberts og ikke minst Katrine Lunde. Nå skulle det måles krefter med noen av de beste.

Ravens holdt godt følge de første 10 minuttene hvor det var helt jevnt, og Romerike Ravens håndballdamer hadde vært i ledelsen ved to tilfeller. Men, derfra ble det bråstopp. Vipers tok kommandoen og det skulle gå helt frem til tyvende spilleminutt før Ravens igjen kunne notere seg for scoring i målprotokollen.

– Starter første 10 fint, så får vi noen 2 min der som vi blir straffet hardt på. Finner ikke helt rytmen fremover som gjør at vi får mange kontringer imot, forteller trener Ane Mällberg som var mer positiv til andre omgang.

Med 22-8 til Vipers var det ikke lenger noe håp om en overraskelse, heller en bekreftelse om at David mot Goliat fremdeles var et faktum.

Andre omgang ble en bedre opplevelse for Ravens, med flere avslutninger på mål, og litt flere i nettmaskene, pyntet litt på resultatet.

– Klarer å omstille litt i andre omgang. Finner flere muligheter i angrepsspillet og bedre på returløpene så vi ikke får så mange kontringer imot som i andre omgang, avslutter Ane Mällberg før en lang busstur hjem venter.

Kampfakta:
Resultat: 41-19 (22-8)
Link til kampfakta