Wollik klar for nye eventyr med Ravens – Ravens

Wollik klar for nye eventyr med Ravens

Nannestadjenta er en spiller som mange på tribunen liker å heie på. Man får alltid se 110% innsats fra den knalltøffe, duellsterke og hurtige kantspilleren. Nå har hun signert ny kontrakt med Ravens.

-Prosessen har egentlig ikke vært så lang. Jeg har hatt et møte med Ane, men jeg er jo ikke så veldig besluttsom som person og trengte litt tid for å si ja. Egentlig visste jeg jo svaret med en gang, ler Wollik.

Anniken Wollik scorer på straffekast mot Tertnes i Rema 1000-ligaen

Har tro på at laget kan ta nye steg
Før sesongen omskolerte hun seg fra høyre til venstre kant. Etter eget ønske om nye utfordringer havnet hun på «riktig» side i forhold til skuddarmen. Etter mange sesonger med stor suksess på høyreflanken har hun i år vært i tospann med Rikke Arnesen på venstrekanten. -Vi har hatt en veldig spennende sesong og blitt gode på å sette oss mål på arbeidsoppgaver innafor gitte perioder i kamper. Jeg har veldig stor tro på at vi har potensial til å ta et nytt steg kommende sesong.

Skedsmohallen har blitt et bra sted å være
For Wollik ble det ikke bare endring av spilleposisjon. Hun fikk også ny draktfarge og klubb etter at Rælingen skilte ut elitedelen. -Det å stifte ny klubb trodde jeg skulle bli mer utfordrende. Jeg fryktet mest at vi skulle bytte hjemmebane fra Marikollen til Skedsmohallen. Vi har gode folk rundt oss og sammen klart å skape en god arena i Lillestrøm. Det har blitt et veldig bra sted å være.

Lagets utvikling er noe Wollik også trekker fram. -Vi har en god og bred stall og har fått et større register å spille på. Jeg håper vi kan dra nytte av og videreutvikle dette. Så lenge vi klarer å spille god og morsom håndball, tror jeg neste sesong blir veldig bra.

Brenner for barnekreftsaken
Nannestadjenta har i flere år vært opptatt av Barnekreftforeningens arbeid. Gjennom idrettsutøvernes posisjon har de mulighet til å sette fokus på viktige saker. -Det begynner å komme mange på kamp og jeg har tenkt at vi kan bidra for å sette lys på hvor mye andre mennesker kjemper hver dag. For meg er barna det viktigste vi har. Jeg ønsker at vi skal bidra for å gi mulighet til forsking og midler slik at flere barn og deres familier skal få det bedre i kampen mot kreft. Jeg er glad for at Ravens støtter denne tankegangen og at vi skal jobbe for å få til en seriekamp der fokus rettes mot dette også kommende sesong.