Imponerte i serieåpningen – Ravens

Imponerte i serieåpningen

Ravens har ikke hatt statistikken på sin side mot Fana. Det ville de gjerne gjøre noe med i serieåpningen i Rema 1000-ligaen. Wollik var mildt sagt «on fire» og scoret imponerende 18 mål på 19 forsøk!

Gjestene kom best i gang. Det var et nølende hjemmelag som lot Bergenserne ta styringen i det første kvarteret. Så tok de over. Fra å ligge under med 6-9, snudde Ravens kampen til 11-9 i løpet av fem minutter. Ane Mällberg kjørte også en god rullering på mannskapet. Det viste seg å betale seg godt. Til pause ledet Romerike Ravens 16-13.

Etter hvilen fortsatte laget i samme sporet. Forsvaret som hadde sett frynsete ut i starten av kampen, var kompakt og agressivt. Bakerst stod begge målvaktene, Vilde Johansen og Zaynab Elmrani, en god kamp. Det er vanskelig å komme utenom å skrive mer om Wollik. Nannestadjenta bøttet inn mål i cupkampen mot Bækkelaget. I oppgjøret mot Fana imponerte hun enda mer. Prikken over i’en kom i sluttminuttet da hun satte inn en vakker flyver. Etter kampen skrøt hun mest av lagvenninnene.
-Det er umulig å score sa mange mål uten å få gode pasninger og spille sammen med en gjeng med veldig gode håndballspillere. Det er dem jeg skal takke i dag.

Ane Mällberg viste tommelen opp da minuttet av kampen gjenstod. Ravens teamet hadde god grunn til å smile etter kampen.

Ane Mällberg var på ingen måte fornøyd med starten av kampen, men lot seg imponere av hvordan kampbildet snudde.

-Jeg er rett og slett imponert over hvordan vi tar grep om kampen. Vi viser ekstrem kompetanse som et lag. Jeg kan nevne mange i dag, for laget vårt presterte godt som et kollektiv, men Wollik var ekstrem i alt hun foretok seg i denne kampen. Hun er lagets Duracell-kanin, en evighetsmaskin som aldri stopper.

Allerede på onsdag venter oppgaver av et annet kaliber. Ravens reiser til Kristiansand for å møte verdens beste klubblag de to siste sesongene.

– Det blir en helt annen type kamp, men fokuset vårt er å fortsette med jobben og utviklingen av laget vårt, avslutter Mällberg.

Marie Selvaag fra partnerklubb Lillestrøm HK fikk noen flotte debutminutter. Se videointervju sammen med storscorer Anniken Wollik.