CTC Bilpartner er med videre. -Vi er imponert over utviklingen – Ravens

CTC Bilpartner er med videre. -Vi er imponert over utviklingen

CTC Bilpartner fortsetter sitt partnerskap med Romerike Ravens. -Vi synes håndball er en tøff sport. Prosjektet med Romerike Ravens har fått en kanonstart med en sterk plassering i ligaen. Satsingen med Ravens som toppklubben for jenter på Romerike har vist seg å være helt rett, sier Pål Rasmussen, daglig leder i CTC Bilpartner.

Draktsponsor
Selskapet med beliggenhet på Skedsmokorset vil være med som drakt- og arenasponsor. I tillegg vil CTC stille med en bil til auksjon eller lotteri.

CTC Bilpartner skal være ledende på å utvikle og levere produktløsninger innenfor langtidsleie, leasing og biladministrasjon. -Vi passer best for mindre og mellomstore bedrifter som ofte har behov for mer fleksible løsninger enn det mange av de andre aktørene i bransjen kan tilby. Vi skiller oss ut gjennom å være tettere på kunden. Våre kunder har et kontaktpunkt fra de henter bil til den skal tilbakeleveres. Det betyr at man får en tettere dialog med hver enkelt og sørger for at vi finner de beste løsningene for kunden.

Idretten betyr mye for lokalmiljøet
Rasmussen blir fort engasjer når man kommer inn på samtaler rundt idrett. -Gode idrettslag, både for bredde og topp er viktig for identiteten til innbyggerne og selvsagt for å opprettholde et godt tilbud til de yngre. Jeg har selv opplevd hvor mye det betyr å drive med lagidrett, selv om det overhodet ikke var på høyt nivå. Det betyr mye når man er yngre og er aktiv, men det betyr også mye etterpå. Man opparbeider seg en større bekjentskapskrets og man tar med seg, tror jeg, en del lærdom i forhold til gruppedynamikk og kunne fungere bedre sammen med andre, sier Rasmussen.