Godt representert i Bring- og Lerøykvalifisering – Ravens

Godt representert i Bring- og Lerøykvalifisering

Kommende helg spilles kvalifikasjonsrunder til både Bringserien og Lerøyserien. Romerike Ravens er representert i begge serier gjennom samarbeid med og mellom våre partnerklubber.

I Lerøyserien, J18, reiser Romerike Ravens, et samarbeid mellom de to partnerklubbene Nit-Hak og Rælingen, til Randesund og Gimlehallen. Der skal de forsøke krefter med hjemmelaget Randesund, Urædd og et annet lag fra Romerike, Ull-Kisa.

To andre partnerklubber er også representert i kvalifikasjonsspillet til Lerøyserien denne helgen. Lillestrøm HK får en tur til nordvestlandet hvor de skal til Godøy utenfor Ålesund. Der møter de Hokksund, Aker i tillegg til hjemmelaget Godøy.

Skjetten får seg en tur nordover i landet, hvor de skal til Tromsø for å prøve krefter med Vestre Bærum LIL og hjemmelaget Tromsø. Runar som var satt opp i denne puljen har trukket seg.

Skal utvikle spillere til elitelaget med Bringsatsning

I kvalifikasjonsspillet til Bringserien, J16, blir det også litt reiseaktivitet. Romerike Ravens skal til Trondheim for å prøve krefter med hjemmelaget Utleira, Snarøya og Åsane.

Dette laget er et resultat av det gode partnersamarbeidet hvor hele fem av klubbene, Rælingen, Nit-Hak, Skjetten, Skedsmo og Frogner, er med å gi sine spillere mulighet til å utvikle seg og muligheten til å spille Bringserien.
I spissen for dette satsningsprosjektet har man hentet inn den tidligere LTH-spilleren Stian Bjermeland.

Tidligere i sommer uttalte Bjermeland følgende:

-Det inspirerer å være med på å få til noe i området jeg kommer fra. Vi ønsker å lage en skikkelig skole for de spillerne som vil noe på Romerike. Det langsiktige målet er å få spillere inn på elitelaget til Ravens.

Bringkvalifisering i Skedsmohallen

Partnerklubben som er representert i Bringkvalifiseringen er Lillestrøm HK, som også står som arrangør av denne rundens kvalifiseringskamper. Det betyr at man i helgen kan få sett noen gode J16-kamper i Skedsmohallen.
Der skal Lillestrøm prøve krefter med Førde, Tromsø og Hinna.

Lillestrøms kamper går lørdag 3/9 kl.12.00 og kl.19.00. Søndag 4/9 kl.12.30. Alle kamper i Skedsmohallen.