Kari Moberg, BAS: -Vi lykkes ikke alene men som et team – Ravens

Kari Moberg, BAS: -Vi lykkes ikke alene men som et team

BAS Maskinutleie AS har signert gullsponsoravtale med Romerike Ravens. Den nasjonale utleieaktøren av utstyr og maskiner innen bygg og anlegg skal blant annet bidra slik at Ravens får sitt eget klubbhus ved Skedsmohallen

Ønsker å sees sammen med lagspill, sunne verdier og glede
Kari Moberg, Regionsdirektør Øst i BAS Maskinutleie gleder seg til å følge Ravens i årene som kommer. –På lik linje med lagidrett jobber vi sammen om å nå våre mål. Vi lykkes ikke alene men som et team. Denne avtalen som er lagt opp mellom vår avdeling på Frogner og Romerike Ravens som er en paraply over flere klubber, og gir oss en mulighet til samarbeid med lokal idrett hvor BAS sin merkevare sees sammen med lagspill, sunne verdier og glede, sier Moberg.

BAS logo pryder nå forsiden av spillershortsen

En bransje i stor endring
Både næringsliv og idretten lever i en verden som endrer seg. Dette er høyaktuelt i byggebransjen.
– Vår bransje er i stor endring, og vi må trives med, og lykkes med endringene. Noe av det viktigste for oss i årene som kommer er å kontinuerlig være relevant for våre kunder, det handler om utslipp- og fossilfritt maskineri, effektive løsninger og kjernekompetanse. I BAS jobber vi til enhver tid med å utvikle konseptet modul for å møte kundes behov. Moduler er et produkt som krever korte frister for etablering og raske beslutningslinjer. BAS har derfor valgt å sentralisere konseptet modul for å utnytte potensialet maksimalt med tanke på standardisert uttrykk og raske leveranser til alle våre kunder.

Les mer om BAS Maskinutleie

Martin Simonsen (Leder modulutleie) og Kari Moberg (Direktør region øst), BAS Maskinutleie AS