Klar for 2 nye år med Ravens – Ravens

Klar for 2 nye år med Ravens

Sarah Deari Solheim skal være spiller for Romerike Ravens frem til sommeren 2024. 20-åringen har tatt et stort steg videre denne sesongen og har vist at hun innehar spisskompetanse som få andre spillere har.

-Jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått den muligheten jeg har fått. Det er deilig å vite at alt jeg har lagt ned av arbeid og tid har gitt resultater. Det betyr også mye at jeg har så gode mennesker rundt meg som både motiverer og heier på meg. I tillegg er jeg veldig takknemlig for tilliten jeg har fått av trenerteamet den siste tiden og håper jeg får sjansen til å bidra enda mer, sier ungjenta.

Sarah Deari Solheim scorer mot Aker Topphåndball i siste seriekamp før mesterskapspausen

Som høyre back har Sarah «gått i læra» bak Frida et par sesonger. I de fleste kampene har det betydd å se store deler av en kamp fra benken. I november vant Ravens på bortebane mot Flint Tønsberg. Da ble Sarahs inntreden på banen helt avgjørende. Etter kampen uttalte hun: -Jeg satt på benken og vurderte spillet og hva jeg kunne utnytte når jeg kom på banen. Å vente på sin sjanse kan man bruke til en slik fordel. Vi fikk det til å fungere og fulgte planen til punkt og prikke. Angrepet fløyt og vi bakket hverandre i forsvar. Jeg følte at vi hadde trygghet. Det var rett og slett veldig deilig, sier Sarah Deari Solheim, som fikk sitt store gjennombrudd som eliteseriespiller.

Les også: Full klaff med planen

Fortell litt om reisen din som håndballspiller, valgene du har gjort i forhold til å følge egne drømmer. -Siden jeg var liten har drømmen alltid vært å spille med flagget på brystet. Jeg startet som 6-åring i Vestli hvor jeg spilte jeg fram til jeg ble 16 år. Jeg hadde et stort ønske om å spille Bringserie. Derfor gikk reisen videre til Bækkelaget i en sesong før jeg gikk over til Rælingen. Der fikk jeg tilbud om å spille J18 og 2. divisjon. Jeg fikk følelsen av å ta ganske store steg i denne perioden før jeg fikk tilbud om å hospitere med A-laget. Tilliten vokste og utviklingen gikk i riktig retning før jeg senere fikk tilbud om å være med fast i A-stallen.

Hvordan har det første halvåret i Romerike Ravens vært? -Reisen med Ravens til nå har vært ganske bra. Jeg føler jeg tar stadig mer plass i laget samtidig som jeg føler meg mye mer trygg. Jeg har fokusert masse på målene jeg har satt meg og fått god oppfølging fra både lagkamerater og trenerteamet.

-Du ble glad for å bli tilbudt proffkontrakt med klubben. Hva betyr det for deg? -Det er jo veldig gøy å få tilbud om en proffkontrakt. Spesielt siden det er min første! Det er en bekreftelse på at jeg er på riktig vei og at det jeg har gjort så langt er noe klubben er fornøyd med. Jeg vil bidra med alt jeg har for at klubben kan nå de målene vi har satt oss. Det viktigste nå er at jeg fortsetter med å jobbe hardt og trene på de målene jeg har satt meg.