Kristin Eskerud: -Med gode opplevelser fra tidligere oppgjør håper jeg på en spennende kamp! – Ravens
Kristin Eskerud, Romerike Ravens

Kristin Eskerud: -Med gode opplevelser fra tidligere oppgjør håper jeg på en spennende kamp!

Grunnet mesterskapspausen vil det ha gått 49 dager fra sist Ravens spilte seriekamp når laget møter Molde førstkommende søndag. I januar skal Romerikslaget spille fem kamper i Rema 1000-ligaen.

Molde kommer fra onsdagskamp mot Storhamar før de tar i mot Ravens på hjemmebane. Mot hardt satsende Storhamar gikk laget fra Rosenes by på nok en smell. Både «håndballjentan» fra Molde og Ravens har hatt en tung høstsesong.

-Jeg tenker det blir en kamp mellom to lag som ikke har levert helt det de ønsker under høstsesongen. Molde har gode tradisjoner og har nok høyere ambisjoner enn det de har vist så langt. Med gode opplevelser fra tidligere oppgjør håper jeg på en spennende kamp, sier Kristin Eskerud

Kristin Eskerud er en av forsvarskjempene i Romerike Ravens

Molde er et av lagene med betydelige ressurser i Rema 1000-ligaen. Med profilert trener og flere markante profiler er garantert målsettingen å ligge høyt plassert på tabellen. Det er verdt å følge ekstra godt med på Christine Karlsen Alver, Sherin Obaidli og Celina Vatne.

-De har en bred tropp, men har slitt med en del skader. Molde har likevel noen skuddsterke spillere, og godt samarbeid med linjespiller som vi må jobbe med å stoppe, forteller Eskerud

Ravens har spilt tre treningskamper i mesterskapspausen. Dette har vært viktig for spillere med lite spilletid eller på vei tilbake fra skader, samt nye spillere som Merlinda Qorraj og Fredrikke Sundsby Kjølstad.

Vi har evaluert og forsøkt å få fighterviljen mer på plass for siste del av sesongen. Det er det som er avgjørende i viktige kamper. Ellers har vi jobbet med å videreutvikle fremoverspillet for å få frem enda mer av styrkene i laget.

Kampen spilles i Molde Arena søndag 7.januar kl.16:30. Billetter kjøpes på Molde sin hjemmeside. Kampen vises også på TV2 PLAY