Mia Kvarme klar for Ravens. -Hun er en spiller med stort potensiale – Ravens
Foto: IHF (Mia Kvarme i U18-VM for Norge mot Uruguay i 2022)

Mia Kvarme klar for Ravens. -Hun er en spiller med stort potensiale

Høyresiden hos Ravens får et nytt tilskudd. Mia Kvarme har spilt 19 landskamper for LK04. 18-åringen kommer opprinnelig fra Stabæk og har de siste to sesongene spilt for Oppsal.

-Mia er en ung spiller med masse potensiale vi håper å få vist frem i tiden fremover. Hun er en temposterk duell-spiller og legger alltid inn 100% innsats i det hun gjør, sier påtroppende hovedtrener Bente Lunke Norum

Kvarme er en person med mye energi og som står opp for menneskene rundt seg.

Jeg liker å ha det gøy og setter ærlighet høyt. Når man er i et lag må man vise seg som en lagspiller både på og utenfor banen. Samtidig kan man ikke ta seg selv så høytidelig. Selv skal jeg jobbe med å senke skuldrene litt mer, for jeg tror det må til for at jeg skal få det beste ut av meg selv, reflekterer hun.

Kvarme har gjennom flere å delt opplevelser med Ravens spiller Constance Hedenstad på LK04.

-På landslaget kommer man inn i en slags boble. Det er veldig kult og føler meg heldig når jeg har fått lov vært med å spille med flagget på brystet. Det har jo alltid vært drømmen. Constance og jeg har jo vært på mange samlinger sammen. Jeg trives veldig godt med henne. Vi utfyller hverandre både spillemessig og sosialt. Vi gir hverandre tips og unner hverandre å lykkes. Da vi var på mesterskap sammen merket jeg hvor viktig det var å ha en god makker å sparre med.

Ungjenta legger ikke skjul på at ambisjonene er skyhøye. Når man sikter drømmene sine mot verdenstoppen er det åpenbart at man er villig til å legge ned en stor jobb.

-Tiden vil vise om jeg lykkes. Å komme til Romerike Ravens er et viktig steg og valg for meg. Jeg gleder meg helt vilt til å begynne i klubben kommende sesong, og det blir veldig gøy å få møte jentene og hilse på hele gjengen, avslutter Kvarme.

Link til billetter (siste hjemmekamp), Ravens-Sola