Møter Nit-Hak i 3.runde i cupen – Ravens
Linnea Säreborn

Møter Nit-Hak i 3.runde i cupen

Norges Håndballforbund har satt opp kampene for de 3 første rundene i NM. Dermed vet man tidlig hvem som er motstander i de innledende rundene.

Ravens vant mot Gjøvik i 2.runde av cupen, mens Nit-Hak fikk walk-over. 3.runde oppgjøret mot partnerklubben spilles i Lihallen onsdag 13.september kl.19. Vinneren går til 1/8-delsfinale der motstanderen trekkes.

Nit-Hak er en av Ravens 10 partnerklubber, Klubben har stolte tradisjoner og har vært i eliten med både herre- og damelag. I nyere tid er de meste kjent som moderklubben til den norske landslagskapteinen, Stine Bredal Oftedal. Klubben har de siste to årene vært trent av svenske Malin Andersson.

I sommer har spillerne gjennomført egentrening som har fungert supert. Vi startet opp med felles økter 1.august. Treningene har vært intensive og med kvalitet. Det er motiverende å se den store treningsvilligheten, forteller Nit-Haks hovedtrener Malin Andersson

Nit-Hak skulle egentlig kun spilt Follo Cup og prioritert trening i oppkjøring, men så dukket en annen mulighet opp.

I august ble det mulig å reise til Italia hvor vi gjennom fem dager fikk spille mot tre italienske elitelag, samt et fransk nivå 2 lag. Det har gitt oss en ekstra boost å få en slik reise med tøff motstand der vi også fikk mulighet til å styrke samholdet vi har bygget opp gjennom de to siste årene. Vi gleder oss til sesongen med både 2. og 3.divisjonslagene våre, avslutter Andersson.

3.runde kampen i cupen mellom Nit-Hak og Romerike Ravens spilles i Lihallen onsdag 13.september kl.19:00. Også partnerklubb Lillestrøm Håndballklubb spiller 3.runde i NM. Laget møter 1.divisjonslaget Junkeren samme dag kl.18:30 i Skedsmohallen. Laget fra Bodø startet sesongen med å vinne 1.divisjonsoppgjøret mot Utleira 23-22.