Nannestad IL ny partnerklubb – Ravens

Nannestad IL ny partnerklubb

Romerike Ravens ønsker å være en klubb som alle håndballklubber på Romerike skal føle eierskap til. Ravens har vært i aktiv drift i litt mer enn 1 1/2 år, og stadig flere lokale klubber formaliserer samarbeid med Ravens-familien. Nå er det mer enn 3000 håndballspillere på Romerike som er tilknyttet Ravens!

Nannestad IL Håndball har nærmere 200 utøvere, med ni lag i seriespille og ca 60 utøvere på Minihåndball 1.-4.klasse. Klubben er også glade for at de igjen har klart å stille med seniorlag på kvinnesiden.

Les om Romerike Ravens Partnerklubber

Både Anniken Wollik og Kristin Eskerud startet å spille håndball på Nannestad. Dette inspirerer. Sportslig leder Anniken Schaug Øverby håper samarbeidet kan bidra til at man holder spillerne lengre.

-Vi har god erfaring med å samarbeide. Denne sesongen har vi samarbeidslag med Holter i J14 klassen. Samarbeidet har gått veldig bra og vi gleder oss over å ha et godt tilbud til ungdommene i bygda. For oss som breddeklubb er det viktig å beholde de spillerne som ønsker et kortreiste tilbud. De spillerne som utmerker seg i særklasse oppfordrer vi til å søke utfordringer i andre klubber på Romerike. Dessverre har vi også sett at spillere har reist til andre klubber for å søke nye utfordringer, lenge før vi tenker at tiden er inne. Resultat blir oftest lite spilletid og dalende interesse for håndball.

Nå håper Anniken Schaug Øverby at partnerklubbsamarbeidet med Ravens kan utvikle spillerne lengre i egen klubb før de søker nye utfordringer.

-Samarbeidet gir også spillerne mulighet til å kunne delta på nasjonale serier som Bring og Lerøy.
Som breddeklubb har vi sjelden mer enn 7-8 spillere i hver gruppe som både har interesse og nivå inne for å kunne delta i slike serier. Noe som selvsagt blir i tynneste laget for å delta i flere konkurranser. Allerede i år har flere av J14 spillerne våre fått mulighet til å delta på Ravens OBOS-akademiet. Det er en flott start. Vi som breddeklubb håper samarbeidet vil fange opp våre «Late bloomers» som vi kan få beholde i klubben til de er klare for nye og større utfordringer utenfor bygda, avslutter Schaug Øverby.