Nils Tveter, ENNTE: -For å lykkes må man ha evnen å reise seg, og ikke minst tenke nytt! – Ravens

Nils Tveter, ENNTE: -For å lykkes må man ha evnen å reise seg, og ikke minst tenke nytt!

Rælingsbedriften ENNTE AS fortsetter som sponsor av Romerike Ravens. – Vi er imponert over utviklingen og hva klubben har fått til. Jeg tror det er store muligheter i å videreutvikle partnerklubbsystemet som er etablert utover det sportslige, Nils Tveter, daglig leder i ENNTE AS.

Sammenligner bedriften med Ravens og idretten
ENNTE har vært trofast til håndballjentene i mange år. Fra og med fjorårets sesong tok han også med datterselskapet MOBECH Treningsspesialisten som delsponsor.

-Vi har vært med Ravens og før dette RHK siden 2015. På mange måter sammenligner jeg firma med Ravens, og for så vidt idretten generelt.  Vi går på noen skikkelige smeller fra tid til annen, men evner å reise oss, slå tilbake og tenke nytt. Det er viktig for oss at Ravens opptrer likedan, hele tiden søker utfordringen for å utvikle seg sportslig. Samtidig har vi som sponsor også en forventing til at det tilrettelegges ett nettverk for oss partnere for å kunne synliggjøre våre produkter. Mobech Treningsspesialisten satser offensivt og introduserer nye merkevarer i høst for å skape bedre resultater og vinne markedsandeler.  Da er ett sponsornettverk viktig for oss, sier Nils Tveter.

-Drakta til Ravens pryder nå flott firmaets entre, og minner oss hver dag på de goder verdier klubben er tuftet på. Vi ønsker dere masse lykke til med sesongen, avslutter han med sin entusiastiske og engasjerte framferd.

Les mer om hva bedriften ENNTE gjør