Ny avtale med Nemus. Blir ressurs for partnerklubbene! – Ravens

Ny avtale med Nemus. Blir ressurs for partnerklubbene!

Jan-Andreas Fosnæs er helse- og fysisk ansvarlig for Romerike Ravens. Fosnæs er til daglig også tilknyttet NEMUS. Selskapet er Norges største tverrfaglige kjede innen muskel og skjelett.

-Våre avdelinger på Lillestrøm og Kløfta går inn i et dypere samarbeid med Romerike Ravens. Det vil blant annet gi partnerklubbene i systemet tilbud om flere typer helse og treningsrelaterte kurs, sier Fosnæs.

Dette betyr at sportslig og annet organisatorisk samarbeid blir forsterket innenfor Romerike Ravens partnerklubbstruktur. -Vi planlegger samlinger der trenere og ledere får opplæring og veiledning innenfor skadeforebyggende- og styrketrening, kosthold og akuttbehandling som f.eks. teiping.

Les også: Osteopat Jan-Andreas Fosnæs: -Dette har vi ventet på lenge!

Fosnæs er også tilknyttet Wang Romerike. Kompetansen innenfor håndballfeltet er på øverste nivå. Han har i flere sesonger jobbet tett med Ravens (og Rælingen), og kjenner godt til utfordringene og mulighetene innenfor topphåndballen. -Skal man ha en lang og god karriere som håndballspiller bør man ikke slurve med den fysiske treningen i ungdomsårene. Vi må jobbe for å skape gode utviklingsmiljøer der trenere og spillere forbedrer sin kompetanse. Det er særlig viktig at man forstår at det er viktig å trene mer enn man spiller kamper. Det må være tid til styrke- og restitusjonstrening, sier Fosnæs.