Rekrutter fikk verdifull erfaring i Danmark  – Ravens

Rekrutter fikk verdifull erfaring i Danmark 

Med flere spillere ute i denne sesongens andre oppkjøringsuke, tok Ane Mällberg inn to jenter fra Nit-Hak som deltok på hele samlingen i Viborg. I tillegg fikk tre av Rælingens rekrutter som også spilte egne kamper i Generation Handball spilletid under oppholdet. 

-Vi har bevisst ikke en stor stall, nettopp for å skape plass til spillere fra våre partnerklubber. Hospitering inn i Ravens forsterker de unge spillernes utviklingsmuligheter. I en situasjon der vi har hatt opptil seks spillere i stallen ute med skader og sykdom, har deltakelsen fra de unge spillerne i partnerklubbene vært en vinn-vinn situasjon, sier Ane Mällberg

God opplevelse
Mathea Nakkim Storm (17) kommer fra partnerklubben Nit-Hak og er veldig fornøyd med muligheten hun fikk til å bli med elitelaget til Viborg. -Det har gitt meg utfordringer og det har vært gøy å prøve seg mot de beste. Spillerne i Ravens er jo en gjeng som er gode til å inkludere. Det er også utrolig bra å få tilbakemeldinger fra spillerne og ikke bare Ane. Oppholdet har gitt meg en veldig god opplevelse og mange erfaringer som jeg tar med meg videre. 

Les også: God treningsuke med dansk ligamotstand i Viborg

I tillegg til Mathea deltok også Nit-Hak jenta Filippa Pettersson (17). Rælingenspillerne Kaisa Waagan Kruse, Sanchu Jeiharan og Tuva Knai var med på to kamper og styrkeøkt.  

Rekruttspillere fra partnerklubbene Nit-Hak og Rælingen