Seier i første kamp i Preseason Challenge – Ravens

Seier i første kamp i Preseason Challenge

Et par treningsuker etter at Ravens kom hjem fra treningsleir i Danmark var også hovedtrener Ane Mällberg tilbake etter mesterskap med ungdomslandslaget (LK06). I Preseason Challenge første kamp var Follo HK Damer motstander.

I en tøff treningsperiode stilte ingen av lagene fulltallig. Ravens manglet bl.a. Frida Haug Hoel (syk) og en skadet Constance Hedenstad.

Ravens startet meget bra og ledet 4-0 etter 3 minutters spill. Da kom det en naturlig time-out fra Follo. Man kunne spørre seg om det hadde gått for lett i åpningen, for Ravens-jentene så i fortsettelsen ut til å ta litt lett på oppgavene. Follo takket for invitasjonen og spilte seg inn i kampen.

Link til resultater i Preseason Challenge 2023

Tremålsledelse til pause ble til ett bare to minutter etter pause. Ravens tok seg sammen og gikk opp i ledelse med fire mål. Så ble det mye Hawai-håndball. I Follo sitt mål ble det storspilt, men Ravens mente også at de bidro godt med å skyte henne god.

Linnea Säreborn, Romerike Ravens

Begge lag slet med å finne nettmaskene i siste del av kampen. Linnea Säreborn viste sine offensive kvaliteter og bidro til å holde Ravens foran. Ane Mällberg var glad for seier, men hadde en del å plukke på etter kampen.

-Vi manglet å fullføre avtalene og gjorde ikke jobben godt nok med arbeidsoppgavene. Det kommer som resultat av vi ikke var lojale og mangler kynisme, sier Mällberg

Michael Rehnquist (Follo HK Damer) og Ane Mällberg (Romerike Ravens)