Sesongdebuterer i NM mot moderklubben – Ravens
Silje Fjellengen, Romerike Ravens

Sesongdebuterer i NM mot moderklubben

For Silje Fjellengen blir det et spesielt møte med gamleklubben LFH 09. 22-åringen har spilt utallige kamper i Jorekstadhallen, og gleder seg til gjensynet.

-Det er et ungt lag med med noen litt erfarne spillere. De er garantert veldig motivert og ser for seg muligheten til å slå nedenfra. Vi skal være påskrudd og tilstede fra start, sier Silje.

Høyrekanten fikk en tommelskade på andre trening i oppstarten i slutten av juli måned. Det var ingen vei utenom operasjon. Silje har gjennom hele opptreningsperioden hatt kyndig veiledning av helseansvarlig Jan-Andreas Fosnæs. Nå er hun endelig klar for å teste seg i kamp.

Ravens vant komfortabelt 40-14 på bortebane mot Bækkelaget i 2.runde av cupen. LFH 09 sikret avansementet til 3.runde med en overbevisende 33-15 seier mot Skreia. De har også unnagjort to seriekamper i 2.divisjon. I helgen ble det tap mot Charlottenlund og uavgjort mot Byåsen.

For partnerklubbene Nit-Hak og Rælingen ble det cup-exit i 2.runde mot høyere rangert motstand. Dermed er Ravens det eneste laget igjen fra Romerike i NM.

Veien videre i NM
Vinneren av onsdagens oppgjør må vente til 26.september med å få svar på hvem motstanderen i 1/8-delsfinalen blir. Denne runden skal spilles onsdag 19.oktober.

Link til alle resultater i NM

Ravens kjører til Lillehammer i behagelig og sikker buss fra Jenssen Turbuss