Solveig Aashaug Stangvik på samling med juniorlandslaget – Ravens

Solveig Aashaug Stangvik på samling med juniorlandslaget

Det ble rask omrokkering i høstferieplanen med skolefri for Solveig Aashaug Stangvik. Lørdag kveld kom melding fra landslagsledelsen om uttak til samling med juniorlandslaget.

Tilbake etter skulderskade
Ungjenta fra Nittedal fulgte opp i søndagens kamp i Rema 1000-ligaen med å sette det avgjørende straffekastet som sikret uavgjort mot Fana. Stangvik fikk sine første få minutter på parketten i søndagens oppgjør. En skulderskade har holdt henne utenfor i flere måneder. -Jeg har endelig fått klarsignal for å være med for fullt, så det ble enkelt å svare ja på spørsmålet om deltakelse, sier 18 åringen med et smil om munnen.

Inspirerende
Stangvik har vært på to samlinger med yngre landslag tidligere, men foreløpig ikke spilt kamper med flagget på brystet. Hun har stor tro på at Ravens kommer til å ta steg gjennom sesongen.  -Jeg skal bruke dette til å ta med meg masse motivasjon og inspirasjon videre i sesongen og i treningsarbeidet. Det er stas å få trene med gode jevnaldrende. Mine ambisjoner på kort sikt er å spille meg mer inn i laget. Jeg har vært ute med skade en stund nå, men har nå begynt å være med på kamper og fulle treninger. Det å komme godt inn i spillet og ta større plass er noe jeg skal jobbe videre med. På lang sikt ønsker jeg å bli en sentral spiller i eliteserien, og så er selvfølgelig landslagsspill et stort mål.

Landslaget har samling i Kristiansand fra mandag til lørdag denne uken.

Les også: 17 år og stortalent (13.januar 2021)