Vant Ravens «Jule-challenge» – Ravens

Vant Ravens «Jule-challenge»

Uhøytidelig konkurranse. Finnes det? En uke før jul hadde Romerike Ravens en Mesternes Mester inspirert konkurranse mellom spillerne. Det ble 20-år gamle Kaisa Waagan Kruse som stakk av med seiren. Ungjenta som har hospitantkontrakt satt de eldre spillerne på plass!

Etter nesten to timer med konkurranser kunne Kaisa juble med med konfetti som regnet ned over henne. Det unge talentet grep villig mulighetene. Konkurrentene ga alt og var gode. Vilde Johansen tok 2.plassen og Lorin Sendi ble nummer tre. Lite kunne sies til at at eldre spillere som Anniken Wollik, Maja Muri og Karoline Strømberg måtte kaste inn håndkle på grunn av sykdom. De må vente til neste år om de skal få sjansen til å kjempe om seier i «jule-challenge».

Kaisa Waagan Kruse ble feiret som verdig mester. Ved siden av henne står Jan-Andreas Fosnæs.

En konkurranse for å bryte opp treningshverdagen
Jan-Andreas Fosnæs som er ansvarlig for helse og fysisk trening hadde laget konkurranseoppsettet. -Meningen med dette var i hovedsak å bryte opp treningshverdagen. Jentene trengte noe annet i en periode med karantene, vaksiner og ikke minst eksamen for mange av dem. For egen del fikk jeg enda et bevis på at det er stor forskjell på teori og praksis. Jeg lover et enda bedre opplegg til våren, humrer Jan-Andreas.

Følg Osteopat Jan-Andreas F. Fosnæs D.O MNOF på Facebook

Øvelsene var individuelle og som lag. Lagene ble endret til hver øvelse:

  • Presisjonskast
  • Flaggkamp
  • Agilityløyper
  • Lagkonkurranser
  • Jerngrep
  • 90 grader’n