Vilde Johansen: -Vi vant ikke bare, men vi knuste dem! – Ravens

Vilde Johansen: -Vi vant ikke bare, men vi knuste dem!

-Jeg håpet på jevn kamp, men da jeg tittet opp på måltavla så jeg jo at vi kom til å vinne overlegent. Det er godt å se at vi får igjen så mye for arbeidet som hele laget har gjort inn mot kampen. Vi vant ikke bare, men vi knuste dem sier Vilde Johansen.

Kampen startet jevnt, men det var Tertnes som kom best i gang. Midtveis i første omgang ledet laget fra Bergen med tre mål. Ravens ga seg ikke. Flere spillere meldte seg på. Bortelaget slet med å finne ut av Rikke Thorngaard, som særlig i kombinasjon med Maja Muri på linja skapte store problemer. I tillegg begynte Vilde Johansen å vise sine kvaliteter som målvakt. Kampbildet snudde. Til pause ledet hjemmelaget med tre mål.

Les også: Solid seier mot Tertnes (32-23)

Starten på 2.omgang ga Tertnes en gavepakke. Med to utviste Ravens spillere var sjansene gode til å overta føringen. Det gikk ikke. Bergenserne var unøyaktige og Romerikingene skjerpet og kriget i duellene. Kampen var ikke avgjort før det var syv-åtte minutter igjen. Da ble det slutt på nettkjenningene for gjestene, mens Ravens nærmest fosset inn scoringer. Fra benken kom det klart frem at Ane Mällberg og Michael O’Sullivan styrte mannskapet sitt med en stø hånd. Mällberg var veldig fornøyd etter kampen. -Vi er rett og slett imponert over spillerne som klarte å løpe over Tertnes trass i at mange av jentene har vært ute med Covid-19 og ikke hadde optimal inngang til kampen.

Rikke Thorngaard og Vilde Johansen i videointervju etter kampen

Mällberg fikk ikke brukt alle spillerne i denne kampen. Flere jenter som har vist gode takter på trening og i tidligere kamper kom ikke inn denne gangen, men det er lite å si på dette når de som var på banen leverte. Spesielt morsomt var det å se målvakt Victoria Bakkens en inntreden. Det ble full uttelling og redning av en straffe. Fetsundjenta som ikke har spilt kamper etter at hun la opp etter spill for Fjellhammer i fjor, sa ja til å bidra når skader har preget målvaktteamet den siste måneden. Bakken som også har spilt for Rælingen i eliteserien har trolig den beste statistikken noen har hatt i denne klubben når det kommer til strafferedninger.

Romerikes Blad om kampen og de litt spesielle forberedelsene:
Slik ladet Silje og laget opp til kamp: – Kledde på meg og gikk på «luftetur» i vinduskarmen

Victoria Bakken fikk kun noen få trenger denne uken etter at hun la opp i fjor.

Med seieren mot Tertnes passerte Ravens Bergenserne på tabellen. Førstkommende søndag venter Fredrikstad i plankebyen. Det blir garantert en tøff kamp.

Kampfakta
Romerike Ravens – Tertnes 32-23 (17-14)
Link NHF alle kampfakta