-Jeg gleder meg veldig til kampen mot Aker – Ravens

-Jeg gleder meg veldig til kampen mot Aker

Etter mange sesonger i Aker Topphåndball valgte Vilde Johansen å søke nye utfordringer med Romerike Ravens. Den 27 år gamle sisteskansen gleder seg stort til søndagens kamp. -Jeg kjenner de fleste spillerne veldig godt og ser frem til å møte dem. Det blir nok en kamp med mye fart og høy tenning, og det er jo de morsomste kampene å spille.

Aker har hatt en god start på sesongen og ligger med 12 poeng på en 6.plass på tabellen. -De har stått godt bakover, og vært hurtige og fysiske fremover. Jeg tror kanskje kontring- og ankomstspillet til Aker er det de er best på, og blir det vi må forsøke å hindre, sier Vilde.

Vilde Johansen (til høyre) i samtale med kollega Daniella Holm og målvakttrener Geir Mällberg

Jenta fra Raufoss skryter av årene i Osloklubben. -Det beste fra min tid i Aker er nok samholdet vi hadde både på og utenfor banen. Det er en gjeng med veldig fine jenter og bra treningsvilje. Den største forskjellen mellom Aker og Ravens er nok rammene rundt selve klubben og arrangementer i sin helhet. Det er de små tingene som man har skapt på Romerike som utgjør en forskjell på dette området.

Les også: Lokaloppgjør mot Aker Topphåndball før mesterskapspausen

Hva er du mest fornøyd med i utviklingen av spillet med ditt nye lag? -Jeg syns vi har tatt steg hele veien. Vi begynner å få et godt etablert forsvar med tydelige rollefordelinger. Fremover sitter spillet bedre, og når vi har nesa på mål, så kommer vi til mange gode muligheter. Det er flere spillere som melder seg på nå, og det gjør laget veldig godt.

Både Aker og Ravens kommer fra tap i forrige serierunde mot topplagene Vipers og Sola. Begge disse kampene hadde et stort publikum. -Jeg håper mange tar turen til Oppsal Arena, lager god stemning og heier oss frem til seier. Det hadde vært en veldig god avslutning på høstsesongen med 2 poeng, avslutter den blide målvakten.

Kjøp billett til kampen på søndag kl.19:00 i Oppsal Arena