Lokaloppgjør mot Aker Topphåndball før mesterskapspausen – Ravens

Lokaloppgjør mot Aker Topphåndball før mesterskapspausen

Det er klart for den siste serierunden i Rema 1000-ligaen før mesterskapspausen for kvinner i desember. Lagene forbereder seg til den 12.serierunden, og oppgjøret mellom Aker Topphåndball og Romerike Ravens blir garantert en tøff affære.

Klubben fra Oslo vest er inne i sin 6.sesong etter etableringen i 2016. Da gikk Njård og Ullern Idrettslag sammen om felles elitesatsing. Nå står Ullern igjen som eneste partnerklubb etter at Njård gikk ut av samarbeidet. Vestkantklubben står uten godkjent hjemmearena i sitt nærområde. De spiller derfor sine hjemmekamper på andre siden av byen i Oppsal arena.

Før sesongen gikk klubben ut med mål om å holde plassen i Rema 1000-ligaen. Aker som plasserte seg på 7. og 9.plass i de to siste årene, har startet på en meget sterk måte. Med sin nye trener Lars Abelsen har de inntatt en meget solid 6.plass på tabellen med 12 poeng. I de siste tre serierundene har motstanden vært tøffere. Mot Fana, Molde og Vipers har poengfangsten vært mager.

Marielle Nordvang og Janne Eklo har sammen med målvakt Maren Austmo Pedersen vært toneangivende. I tillegg viste Jessheimjenta Julie Granum storform mot Vipers Kristiansand i siste serierunde.

Oppgjøret mellom Aker Topphåndball og Romerike Ravens spilles i Oppsal Arena søndag 21.november kl.19:00