Maja Muri på månedens lag – Ravens
Maja Muri på månedens lag for andre gang. I tillegg har hun blitt kåret til beste spiller i 9 kamper!

Maja Muri på månedens lag

Ravens fikk nok en gang en spiller månedens lag. Maja Muri kom for andre gang denne sesongen på stjernelaget som kåres hver måned i Rema 1000-ligaen. Lillestrømjenta gjentok dermed laguttaket hun også var en del av i februar måned.

Laget er tatt ut basert på mottatt data fra kampene som er spilt i mars.  (MEP – Mest effektive spiller). Fem ulike klubber er representert denne gangen.

Fire ganger har Ravens hatt spillere på månedens lag denne sesongen. Anniken Wollik storspilte i september og oktober. Det resulterte også i uttak på landslaget. Formkurven har pekt oppover for Maja Muri som kopierte bragden to ganger på rad i sesongens to siste måneder.

Månedens lag for mars 2022/23 i Rema 1000-ligaen for kvinner. I parentes antall ganger på månedens lag denne sesongen.

De to Romerike-jentene har for øvrig blitt kåret til banens beste i 17 av serierundene. Her troner Muri på toppen med 9 kåringer, tett fulgt av Wollik med 8. I tillegg har Rikke Thorngaard (2), Vilde Johansen (1), Frida Haug Hoel (1) og Zaynab Elmrani (1) vunnet bestemannspriser denne sesongen.

Les også: Maja Muri klar for reisen videre: -Jeg har stor tro på at vi skal lykkes!

Maja trekker selv frem kampene mot Byåsen og Molde. Mot trønderne var hun spesielt fornøyd med hvordan laget snudde en dårlig start til noe bra. På bortebane mot Molde fløt alt Ravens vei, med et helt lag som var påskrudd og hadde følelsen av å eie hallen

-Det har vært en sesong som har svingt enormt, så det var veldig fint å avslutte med stil. I den siste kampen mot Volda var det mange som var gode. Sarah Solheim var outstanding og Zaynab stod som en vegg. Den bestemannsprisen kunne vi delt, sier Maja.