Maja Muri klar for reisen videre: -Jeg har stor tro på at vi skal lykkes! – Ravens
Maja Muri forlenger avtalen med Romerike Ravens

Maja Muri klar for reisen videre: -Jeg har stor tro på at vi skal lykkes!

Med signeringen av Maja Muri begynner virkelig brikkene å falle på plass for Ravens satsing inn mot kommende sesong. Linjespilleren har brukt tid på å bestemme seg, for hun har hatt flere interessante tilbud på bordet.

Ravens hovedtrener Ane Mällberg legger ikke skjul på at hun er fornøyd med at Maja blir med videre.

-Maja er en kriger og bidrar stort både på og utenfor banen. Hun er med på å stille krav og drar gruppa på banen. I tillegg er hun lokal jente. Vi kan bare si at dette er en ekstremt viktig signering, sier Mällberg.

Maja legger sjelden noe i mellom når hun uttaler seg til mediene. Det er ikke uvanlig å lese spissformulerte uttalelser som ender opp som overskrifter.

-Det er veldig mye som har vært bra denne sesongen, spesielt bortekampen mot Molde i januar var vi alle veldig fornøyd med. Den var skikkelig bra! Samtidig har vi vært nær seier alt for mange ganger uten å få poeng. Det er verken jeg eller laget fornøyd med. På den annen side viser det jo at det er veldig kort opp til de beste. For min egen del dreier det seg om at jeg må bli enda mer kynisk i alle spillets faser, sier Muri.

Lillestrømjenta kom på «årets lag» i Rema 1000-ligaen forrige sesong. Hun har som laget variert litt i prestasjonene denne sesongen, men det er liten tvil om at hennes spisskompetanse har blitt lagt merke til hos Ravens konkurrenter.

-Jeg har veldig stor tro på at vi skal lykkes med prosjektet. Det er hovedårsaken til valget mitt om å signere en ny kontrakt. Vi får også inn noen veldig gode nye spillere. For eksempel Marielle Nordvang som jeg har spilt med tidligere, er veldig bra å få inn, både sportslig og sosialt. Hun kan det meste og har et meget godt skudd, overblikk og kan gjøre andre gode. I tillegg er hun en sterk forsvarsspiller. Linnea som kommer til sommeren har vi jo hørt mye bra om og virker å passe inn perfekt. Constance er en diamant som bare må slipes, så blir hun en storspiller. Jeg mener vi har gode sjanser til å prestere på et høyere nivå i sesongen som kommer.

Se videointervju med Maja Muri og Ane Mällberg