Venter seg et intenst oppgjør – Ravens

Venter seg et intenst oppgjør

Romerike Ravens har hatt god flyt når man ser på resultatene den siste perioden. Selv på dager der det har vært utfordringer med spillet, har Romerikslaget klart å snu kamper til sin fordel. Byåsen har også levert meget godt den siste tiden. Det er grunn til å forvente en spennende kamp på søndag i Skedsmohallen.

Høstens oppgjør ble en kaotisk affære for Ravens. Det endte med tap 18-15. I oktober begynte tingene å sette seg mer for Romerikslaget, og Ane Mällberg har gitt jentene skryt for gjennomføringen de siste kampene. -Jentene har vist energi og tro på det vi holder på med. Hele laget har bidratt i hver eneste kamp, uansett om man har sittet på benken eller vært på banen.

Podcast: Klisterboksen, episode 2

Ravens spiller Astrid Mjøen Holstad med fortid i Byåsen, legger ikke skjul på at hun gleder seg. Trønderjenta som opprinnelig kommer fra Melhus sør for Trondheim, startet seniorkarrieren i nettopp Byåsen. Før hun signerte for Rælingen (nå Ravens) i august 2020 hadde hun også spilt for Storhamar og Nederlandske Sercodak Dalfsen. -Jeg gleder meg! Det blir sikkert en jevn fight, sier Astrid.

Astrid Mjøen Holstad er høyrekant hos Romerike Ravens. Hun har tidligere spilt for bl.a. Byåsen

Også for Julie Bøe Jacobsen blir det gjensyn med gamle lagvenninner. Nittedalsjenta har vært en av Byåsens aller viktigste spillere de siste sesongene. Playmakeren er tilbake på parketten etter et lengre skadeopphold. 23-åringen startet sin seniorkarriere i Rælingen sesongen 2015/16. -Jeg er ikke 100% enda, men er på god vei. Jeg har fortsatt noen begrensinger på spilletid antallet halløkter i uka, forteller Julie.

For 2 uker siden nærmest knuste Byåsen et sterkt Fana-lag med 14 mål. Mye tyder på at de på gode dager kan være en formidabel motstander. -Vi har variert en del i kampene denne sesongen og har et ønske om å komme på et mer stabilt nivå. Vi vet at vi har et godt toppnivå og viser hva som bor i oss mot Fana. Vi har en sulten spillergruppe og flere spillere tilbake fra skade. Dette har forsterket treningskvaliteten og bredden i stallen, fortsetter Nittedalsjenta.

Julie Bøe Jacobsen (arkivfoto: Byåsen)

Julie mener Ravens har et godt lag man ikke skal undervurdere. -Vi kan se på de siste resultatene at Ravens er en en god motstander. Det er et lag som aldri gir seg. Det er mange tøffe kamper igjen, men vi har absolutt troa på at vi kan klatre noen plasser på tabellen.

Les også: Duell mot Byåsen

Kjøp billett
Billetter kjøpes på vårt nettsted eller vår app. Du kan søke opp «Romerike Ravens» i Appstore og Google Play. Det er mulig å kjøpe enkeltbilletter, familie- og lagsbilletter.

Søk etter ROMERIKE RAVENS i App Store / Google Play

Du kan også kjøpe fra din pc:

Billettdistribusjon
Dine billetter blir tilsendt elektronisk. Du kan enkelt videresende billetter til andre gjennom app’n

Har du billett gjennom bedrift- eller klubb (promo-billett), vil denne bli frigjort dersom du ikke aktiverer den innen fastsatt tidsfrist.

Smittevern
-Vi oppfordrer deg til å holde deg hjemme dersom du er syk
-Det anbefales å bruke munnbind dersom man ikke kan overholde avstand så lenge man ikke sitter på sin faste tilviste plass, samt følge arrangørs informasjon

Parkering
Ved første øyekast kan det se trangt ut på parkeringsplassen foran hallen. Det skyldes at kommunen bruker den ene delen som testsenter for Covid-19. Kjører du videre ca 100 meter, kan du ta til høyre inn på en grusparkering. Det blir ikke lenger å gå til hovedinngangen