Duell mot Byåsen i Skedsmohallen – Ravens

Duell mot Byåsen i Skedsmohallen

Det er duket for et oppgjør som mange venter kan bli spennende. Byåsen kommer fra et ventet tap mot Vipers, men i kampen de spilte mot Fana viste de ingen nåde. 14-målsseier lar seg høre, og med mange spillere tilbake vil det ikke være noen overraskelse om trønderne levere flere gode resultater.

Les også: Venter seg et intenst oppgjør

Romerike Ravens har en solid seiersrekke. Laget har vist flere ganger at de aldri gir seg. Nå handler det seg om å nullstille seg og bli klar til kamp. Med et meget tett kampprogram er det sannsynlig at man får flere overraskende resultater i ukene som kommer.

Podcast: Klisterboksen, episode 2

Kjøp billett
Billetter kjøpes på vårt nettsted eller vår app. Du kan søke opp «Romerike Ravens» i Appstore og Google Play. Det er mulig å kjøpe enkeltbilletter, familie- og lagsbilletter.

Søk etter ROMERIKE RAVENS i App Store / Google Play

Du kan også kjøpe fra din pc:

Billettdistribusjon
Dine billetter blir tilsendt elektronisk. Du kan enkelt videresende billetter til andre gjennom app’n

Har du billett gjennom bedrift- eller klubb (promo-billett), vil denne bli frigjort dersom du ikke aktiverer den innen fastsatt tidsfrist.

Smittevern
-Vi oppfordrer deg til å holde deg hjemme dersom du er syk
-Det anbefales å bruke munnbind dersom man ikke kan overholde avstand så lenge man ikke sitter på sin faste tilviste plass, samt følge arrangørs informasjon

Parkering
Ved første øyekast kan det se trangt ut på parkeringsplassen foran hallen. Det skyldes at kommunen bruker den ene delen som testsenter for Covid-19. Kjører du videre ca 100 meter, kan du ta til høyre inn på en grusparkering. Det blir ikke lenger å gå til hovedinngangen