Medaljefavoritten ble for sterk – Ravens

Medaljefavoritten ble for sterk

Rælingen visste at en stor oppgave ventet på bortebane mot Vipers Kristiansand, men måtte reise hjem uten å være i nærheten av poeng.

De hvite og røde var ubesluttsome og unøyaktige i starten av kampen. Etter tolv minutter ledet vertskapet med 7 mål. Resten av omgangen var  positiv sett med RHK øyne. Jentene viste hva som bor i dem og vant den siste delen av omgangen med to mål.

Etter hvilen, og med 15-10 til hjemmelaget, startet Vipers på samme måte som i 1 omgang. Kollektivet til Rælingen var fraværende, noe som ble hardt straffet. Fremover var Andrea Hanssen meget god i 1.omgang. Det var også positivt å se unge Frida Haug Hoel entre banen respektløst i 2.omgang.

Nå venter en uke der laget må nullstille seg, trene godt og forberede seg til kamp mot Molde hjemme i Marikollhallen.