Historisk triumf – Ravens
Ane Marthe Lines, Cecilia Tærud Hjellnes, Andrea Hanssen og Karoline Strømberg (Rælingen HK)

Historisk triumf

-Dette er en boost for oss. Jentene fortjente dette. Laget har jobbet veldig bra sammen etter at vi fikk en skjev start i de første to kampene i Grundigligaen, forteller Michael O’Sullivan som allerede så konturene av godt spill i helgens kamp mot Tertnes.

Gjerpen startet med å score 1/8-delsfinalens første mål, men deretter hang ikke laget fra Skien med i duellen om avansementet i cupen. Foran en glimrende Cecilia Tærud Hjellnes i RHKs mål stod det seks krigere i hvit drakt. aggressivitet i forsvar ga mange kontrings- og ankomstmuligheter. På høyre kant gjorde Anniken Wollik rent bord med raske føtter i første omgang. Fremover var også playmaker Ane Marthe Lines og Karoline Strømberg toneangivende.

Michael O'Sullivan var fornøyd med jentenes prestasjoner
Michael O’Sullivan var fornøyd med jentenes prestasjoner

Med 16-10 ledelse til pause var det kanskje noen som lurte på om hjemmelaget skulle ta lett på oppgaven i 2.omgang. Gjestene fikk riktignok æren av å score først, men deretter var det Rælingen for alle penga. Andrea Hanssen som var anonym i første omgang hamret løs på Gjerpens mål og fikk vist at hun ikke hadde glemt skuddferdighetene. Det gledet nok også Rælingens trener at mange meldte seg på. -Uansett hvem vi satt innpå ble det levert kvalitet. Det ble skapt mange gode relasjoner, og spesielt gøy at de yngste går til verket uten frykt, sier Michael O’Sullivan

Målvakt Cecilia Tærud Hjellnes var Rælingens beste spiller

Målvakt Cecilia Tærud Hjellnes viste seg fra sin beste side og ble fortjent kåret til beste spiller. -Vi gikk inn med lave skuldre og tok med oss det gode arbeidet som har vært gjort de siste par ukene. Jeg fokuserte på oppgavene mine og det var gøy å stå bak forsvaret som jobbet så bra sammen, forklarer Hjellnes, som kunne notere seg for en redningsprosent på 60%.