Klare for Lerøyserien – Ravens
Rælingen HK, Lerøylaget

Klare for Lerøyserien

Klubbens J18 lag, Rælingen Rekrutt elite, imponerte med godt spill og seier i alle helgens kvalifiseringskamper til den nasjonale Lerøyserien. Gruppa består av spillere under 18 år fra A-stallen og treningsgruppa for rekrutt.

Overbeviste i alle kampene
Rælingen startet med seier 25-18 mot Follo HK Damer, som senere vant sine øvrige kamper og dermed slår følge med RHK til Lerøyserien. Deretter ble det nok en solid kamp mot Grane Arendal (25-15), før Stabæk ble beseiret 24-17. Flere håndballeksperter mente at dette var en av de tøffeste kvalifiseringspuljene. Man visste på forhånd at minst et lag som ville klart seg meget godt i den nasjonale serien ikke ville komme gjennom nåløyet. Link til resultatene fra pulja

Viktig å kvalifisere seg
Hovedansvarlig for Lerøy-laget, Kim Næss, er imponert over bredden og kvaliteten spillerne har vist denne høsten. -Det er veldig viktig å kvalifisere seg til Lerøy. Dette er en arena hvor jentene får trening i å prestere hvor det er mer oppmerksomhet rundt laget og spillerne. I høst har alt fokus vært å klare kvalifiseringen. Nå venter en målsettingsprosess for jentene i forhold til seriespillet.

Takknemlig for støtten
-Jeg ønsker å rette en stor takk til støtten vi får fra A-laget og klubben. Det var veldig morsomt for jentene å se at Andrea Hanssen og Michael O’Sullivan satt på tribunen og heiet denne helgen. Samtidig må jeg takke et fantastisk foreldreapparat som er utrolig viktige støttespillere for disse jentene, ledet av Nina Smedstad og Anniken Schaug Øverby. Sist, men kanskje aller mest må Jan Fredrik Eikå trekkes frem, som jeg har bygget denne junior elitesatsingen sammen med, avslutter Kim Næss.

Rekordsterk deltakelse fra Romerike
I J18-klassen kvalifiserte rekordsterke fire klubber fra Romerike seg. Ved siden av Rælingen er også Fjellhammer, Lillestrøm og Nit/Hak klare for Lerøyserien. NHF Region Øst blir representert med 8 av de totalt 16 lagene. Øvrige klubber: Larvik HK, Byåsen, Follo, Glassverket, Stjørdal, Sola, Sarpsborg, Fyllingen, Oppsal, Charlottenlund, Gjøvik og Kjelsås.

Rælingen skal dermed spille Lerøyserie for 4.gang de siste 6 sesongene. Tidligere resultater:
2014/15, 5.plass
2012/13, 10.plass
2011/12, 6.plass

Hovedside for Lerøyserien

lagbilde-2-rhk-j18