Susann Nybo klar for RHK – Ravens
Michael O'Sullivan og Susann Nybo, Rælingen

Susann Nybo klar for RHK

Den hardtskytende høyrebacken har opplevd både opp- og nedturer på håndballbanen. Skader har i perioder satt brems på karrieren, men hun har også mange positive opplevelser. Gull i NM J20 og SPARserien (red.anm.: heter nå Lerøyserien). I tillegg fikk hun opprykk med Nordstrand til eliteserien.

Gleder seg til å bidra
Susann Nybo har rukket å bli 26 år. Dermed blir hun en av veteranene i Rælingen. – Jeg håper å bidra med min spilleforståelse og overblikk for spillet, forteller Susann som blir par-kamerat med Frida Haug Hoel på høyre bakspillerposisjon.

Legger lista høyt
-Man lærer å bli tålmodig og at det er viktig med skadeforebyggende trening. I Rælingen virker det som denne delen er godt ivaretatt med håndballfysisk trening. Opprykk blir en naturlig målsetting for dette laget. Mine forventninger er at jobben vi gjør som lag både før og under sesongen gjenspeiler dette, avslutter Susann.

Fornøyd trener
Rælingens hovedtrener Michael O’Sullivan er fornøyd med signeringen. -Susann er flink til å gjøre medspillerne sine gode samtidig som hun får skuddansvar. Bakover på banen kan hun stå både som 2’er og 3’er. Vi får inn en type med utfyllende kvaliteter og med god erfaring fra øverste nivå.