Vilde storspilte – men RHK uten poeng mot Skrim – Ravens
Vilde Byberg Smedstad, Rælingen

Vilde storspilte – men RHK uten poeng mot Skrim

Gjestene fra Kongsberg viste hvorfor de topper tabellen og er ubeseiret. RHK hang godt med, men de først ti minuttene av 2.omgang ødela moroa og muligheten for å kapre poeng. Meget godt målvaktspill og 27 scorede mål var ikke nok for å få Skrim ut av stilen.

https://www.facebook.com/raelingen.hk/videos/10155176849751701/


Stoppet halvparten av skuddene

I målvaktveteran Cecilia Tærud Hjellnes skadefravær har de øvrige i keeperteamet levert gode prestasjoner. Denne kvelden var Vilde Byberg Smedstad briljant. Lillestrømjenta reddet 28 av 59 Skrims avslutninger. For den unge målvakten var det et bittert tap. Under normale omstendigheter skal slikt spill holde til seier. -Det er jo ting jeg bør ta synes jeg, så det er fortsatt mye å jobbe med for å ta nye steg. Likevel må jeg jo være fornøyd med egen prestasjon selv om vi ikke vinner kampen, sier det unge målvakttalentet som fortjent fikk bestemannsprisen.

God presisjon i skuddene
Fremover viste Karoline Strømberg gode takter når hun var på banen. 10 scoringer på 11 forsøk er absolutt godkjent. -Vi visste at Skrim hadde gode spillere og følte at vi var godt forberedt. Det vil alltid svinge i en kamp, og dessverre straffes vi veldig hardt i starten av 2.omgang, forteller Karoline.

Karoline Strømberg, Rælingen

Rælingen spiller sin neste kamp borte mot Follo HK Damer, søndag 5.november kl15;45 i STIL-arena. Follo er så langt ubeseiret

Kampfakta
Rælingen – Skrim Kongsberg 27-31 /(14-14)
Link til alle fakta om kampen (NHF sider)