Storspill i 1.omgang var ikke nok – Ravens
Susann Nybo, Rælingen

Storspill i 1.omgang var ikke nok

Rælingen preget hele 1.omgang med solid spill i alle faser. Ledelse med åtte mål til pause holdt ikke, for etter hvilen var det gjestene fra Aker som tok over regien.

Imponerte i 1.omgang
Det tok under tre minutter før Rælingen hadde tatt grepet og ledet 3-0. RHK imponerte i alle spillets faser, mens Aker virket paralysert. Gjestene fra Oslo vest maktet kun å score 6 mål i første omgang. Med ledelse 14-6 til pause var det lite som tydet på at kampbildet skulle endre seg vesentlig, men i håndball skal det spilles to omganger….

Ble tilstedeværelsen liggende igjen i garderoben?
Etter pause var ingen av lagene til å kjenne igjen. Aker traff på skuddene, mens Rælingen ikke bearbeidet på samme måte som før hvilen. Hvittrøyene klarte aldri å finne tilbake til giret de hadde i første omgang. En betydningsløs kamp utviklet seg til på bli en thriller. Gjestenes snuoperasjon ga dem en fortjent seier.

Cecilia Tærud Hjellnes storspill i første omgang imponerte juryen såpass at hun nok en gang plukket med seg en bestemannspremie. Karoline Strømberg ble RHKs toppscorer med fem nettkjenninger.

Forberedelser mot kvalifiseringen til eliteserien
Med de variable prestasjonene i kampen mot Aker er det ingen grunn til at det skal være et stort press på Rælingsspillerne i sesongens to siste kamper. -Vi er en utfordrer i kampen om eliteserieplassen. Selvsagt har vi tro på at det kan lykkes, og vi skal bruke de gode prestasjonene fra dagens kamp og bygge videre på de solide treningsøktene vi har hatt de siste ukene, forteller Michael O’Sullivan.

Kåring av årets spiller og årets komet.
Tradisjon tro ble årets spiller og komet offentliggjort etter kampen. Kåringen gjøres av alle spillerne i stallen, trenerne og lags-apparatet.
ÅRETS KOMET (spiller med størst utvikling): Vilde Byberg Smedstad
ÅRETS SPILLER (mest betydningsfull): Andrea Hanssen

Hør hva Vilde og Andrea sier etter kampen

Etter å ha feid over Aker i 1.omgang ble kampbildet snudd etter hvilen. Gjestene imponerte med en snuoperasjon og vant 26-27. Hør hva Vilde Byberg Smedstad (årets komet) og Andrea Hanssen (årets spiller) sier etter kampen