God jul og godt nytt år! – Ravens

God jul og godt nytt år!

Kjære medlem, supporter, støttespiller og samarbeidspartner!

Vi ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år! Rælingen Håndballklubb er svært takknemlig for støtte og interesse som vises. Hver og en av dere er viktige for at vi skal ha mulighet til å utvikle breddeaktivitet og å drive toppidrett i kommunen vår.

2019 har vært et år med endringer, utfordringer og mye utvikling. Vi måtte ta turen ned fra eliteserien, men med fortsatt støtte og mye entusiasme har klubben og elitelaget jobbet videre med samme intensitet selv om det ble spill i 1.divisjon. Den viktigste beslutningen i året som har gått var å ansette Hanne Morlandstø som daglig leder. De administrative kravene til både bredde og elite har økt. Med størrelsen og aktivitetsnivået i klubben har det vist seg umulig å basere dette på dugnadskrefter alene.

Sportslig har elite og rekruttgruppa jobbet tettere sammen enn noe år tidligere. Også samarbeidet med breddeaktiviteten har økt og er tettere. Tid og innsats som blir lagt ned av spillere, trenere og støtteapparat er formidabel. Det er ikke alltid man oppnår resultatene man selv sikter på, og det skal ikke legges skjul på at høsten har vært tøff i så måte. Dog klatrer jentene på tabellen og ingen har mistet tro på egne ferdigheter. Vi står sammen i dette og skal gjøre alt vi kan for å levere fortsatt positiv utvikling. Cup-eventyret endte i 1/8-delsfinalen for seniorjentene, mens det for rekruttene har resultert i en historisk finale i J20-klassen. Ungjentene har slått ut favoritter på rekke og rad. I romjula venter Aker Topphåndball i finalen som spilles i Oslo Spektrum. Vi gleder oss til dette og ikke minst å ta fatt på oppgavene som venter i 2020.

Med vennlig hilsen
styret i Rælingen Håndballklubb