Tertnes Håndball Elite-Rælingen, NM Senior Kvinner 1920 > Kamprapport – Ravens

Tertnes Håndball Elite-Rælingen, NM Senior Kvinner 1920 > Kamprapport

Rælingen yppet seg mot Tertnes, men medaljekandidaten i Rema1000-Ligaen ble for sterk i cup-oppgjøret

Et steg videre
-Vi er mellomfornøyde med egen innsats, men tar et steg videre. I dag får vi ikke nok treff til å henge med ordentlig, men blir på ingen måte spilt ut av kampen, konkluderer Daniel Birkelund.

Solide første 20 minutter
Bergenserne startet best på egen parkett i Haukelandshallen. Rælingen fikk satt forsvaret. Vertskapet søkte løsningene uten å finne dem, og RHK tok ledelsen for første gang etter 17 minutters spill. Konsentrasjon og intensitet falt mot slutten av omgangen. Dermed kunne Tertnes gå til en komfortabel 15-10 ledelse til pause

Rælingens beste spiller, Rikke Skiri Østigård, forteller om kampen

Holdt ikke distansen
I Rælingsgarderoben hadde man ikke gitt opp håpet. -Vi var klare på at vi måtte stå i mot de første ti minuttene i 2.omgang. Dersom Tertnes fikk øke ledelsen ville løpet være kjørt, forteller Birkelund. Rælingen sørget for at avstanden ikke økte. Stillingen holdt seg til det var ti minutter igjen. Avslutningen stod ikke helt i stil og Bergenslaget økte ledelsen i sluttminuttene. Cup-eventyret tok slutt i 1/8-dels-finalen for Romerikslaget.

Rikke Skiri Østigård ble kåret til Rælingens beste spiller, og var spesielt toneangivende i første omgang.