Andrea Hanssen med ny kontrakt – Ravens
Andrea Hanssen, Rælingen

Andrea Hanssen med ny kontrakt

Etter suksess i Rælingens første sesong i Grundigligaen, ble oppfølgeren nærmest helsvart for Andrea Hanssen. En revansjesugen kaptein satser hardt for å komme tilbake sterkere enn noen gang. Nå har hun signert ny kontrakt med klubben og ser frem til bli et topplag i neste sesongs 1.divisjon.

Satt tilbake av sykdom
Det var noe som ikke stemte. Etter de første kampene hadde hverken laget eller Andrea prestert. For Kongsvingerjentas del kom forklaringen. Kyssesyken hadde herjet i kroppen og det fysiske ble satt langt tilbake. Uvissheten om hvor langt avbrekken skulle vare tæret på, men fokuset var likevel positivt rettet. – Jeg har lært mye og blitt bedre kjent med kroppen min. Samtidig har jeg fått stor motivasjon til å komme tilbake for fullt.  Jeg tar også med meg tanken om å være tålmodig, og at utvikling krever mye arbeid, forklarer Andrea, som også var opptatt av å stille opp i kapteinsrollen selv om hun ikke har fått spilt så mye.

Blir viktig å trene nok
Rælingen har de siste månedene rettet blikket fremover. Erkjennelsen av at man ikke har vært gode nok har blitt bekreftet gjennom de sportslige resultatene. Også Andrea Hanssen har klare meninger om dette. – Jeg vil utvikle meg og har som mål om å bli en stor bidragsyter for at vi skal være helt i toppen av 1.divisjon Det viktigste for å nå målene mine blir å legge ned et godt arbeid nå i oppkjøringen, frem mot sesongstart. Jeg vil også hele tiden ha fokus på å utvikle meg sammen med mine lagspillere ved å blant annet kommunisere godt, forteller Andrea

Erfaringene vi har fått skal gjøre oss bedre
Selv om laget har mistet viktige bidragsytere fra tidligere sesonger, har man også fått inn forsterkninger. -Vi har gode ressurser rundt oss, og det ligger godt til rette for at vi skal ha god utvikling. Vi får en spennende blanding av spillere med mye erfaring sammen med mange unge talenter og noen nykommere. Med fullt fokus og kvalitet på treningene er jeg sikker på at vi vil ta nye steg, avslutter Rælingens kaptein