Ane Mällberg: -Det blir en kamp med innsats og kriging – Ravens
Ane Mällberg, hovedtrener i Romerike Ravens

Ane Mällberg: -Det blir en kamp med innsats og kriging

Ravens ønsker å avslutte sesongen med to poeng mot Volda. Laget har fokus på å holde toppnivået i lengre periode, men forventer en skikkelig krig på parketten, i en kamp som kun handler om ære.

Håndballklubben fra tettstedet i Møre og Romsdal, er kjent for skole og utdanning, men har også satt Volda på håndballkartet. De har jobbet systematisk og godt over tid. I tillegg har håndballen i kommunen fått en flott hjemmearena. På banen har det som for Ravens blitt mange tette kamper uten belønning. Volda har allerede rettet fokus mot kvalifiseringsspillet mot laget som havner på 3.plass i 1.divisjon. Det forventes derfor at de har fullt fokus og kommer med trøkk i onsdagens oppgjør.

-Volda har spilt mange gode og jevne kamper. De hadde nok håpet på flere poeng, men alt for mange ganger har det blitt nesten. De har flere gode enkeltspillere hvor for eksempel linjespilleren Fride Stølen har utmerket seg og også vært inne på rekruttlandslag. I tillegg synes jeg Marte Nornes er en spiller som har blitt bedre og bedre gjennom sesongen, sier Ane Mällberg.

Før jul vant Ravens med fire mål på bortebane mot Volda. Da forventet Ane Mällberg tøff kamp. Det gjør hun også denne gangen. Volda har spesielt på hjemmebane spilt fine kamper i det sist. Med jevnspilte kamper mot Larvik, Byåsen og Sola, er det tydelig at laget ikke er noen kasteball i ligaen.

Ravens har vært mer plaget med skader og sykdom denne sesongen, noe som også har påvirket poengfangsten. Også til siste seriekamp mønstrer Ravens med redusert mannskap, uten at Ane Mällberg har mye fokus på dette.

-Vi har slitt og sliter med sykdom og skader. Alle virker innstilt på å kjempe for 9.plassen når årets mål om å bli nummer åtte røyk. Vi gleder oss til en kamp der vi forventer innsats og kriging av begge lag. I tillegg håper vi på en god avslutning på hjemmebane med forhåpentligvis mange på tribunen. Det har vært ekstremt gøy å spille på hjemmebane med masse publikum tidligere denne sesongen, avslutter Mällberg