Ane Mällberg: -Jentene er flinke til å håndtere situasjonen – Ravens

Ane Mällberg: -Jentene er flinke til å håndtere situasjonen

Romerike Ravens har brukt tiden godt siden siste seriekamp. I mesterskapspausen lades batteriene med trening og forberedelser til et tøft kampprogram som venter i januar.

Strengt regime
Hovedtrener Ane Mällberg mener laget på en god måte har rettet blikket på det de kan påvirke selv. -Vi har fokus på det vi får gjort noe med. Jentene er flinke til å håndtere situasjonen, selv om de selvfølgelig kjenner litt ekstra på det nå inn mot jul. Det har egentlig ikke vært de store endringene på rutinene. Vi har hatt et ganske strengt regime siden pandemien startet. Vi er veldig heldige som får lov til å trene tilnærmet normalt, og har blitt gode på vurderinger, dialog og mye testing.

Les også: Kun 50 tilskuere på kamp

Litt smårusk, men de fleste tilbake
Ravens har en ganske smal tropp med kun 16 faste spillere i stallen. Laget har ikke hatt de store utfordringene med skader og sykdom så langt i sesongen. -Vi har hatt litt smårusk. Noen småsyke og noen småskader. Det har sånn sett vært greit å ha noe av dette i perioden som har vært uten kamper. Vi begynner å få de fleste tilbake og kan holde tilnærmet normalt aktivitetsnivå frem mot kampen mot Larvik 9.januar. Det blir selvsagt viktig å få alle klare og at vi unngår sykdom og karantene. Vi trenger gode treninger med intensitet før kampene starter igjen, sier Mällberg.

Laget vant en sterk borteseier i Rema 1000-ligaen mot Storhamar. Frida Haug Hoel, Karoline Strømberg og Kristin Eskerud hadde et godt samarbeid med Vilde Johansen i målet.

-Styrken er menneskene i og rundt klubben
Mällberg er godt fornøyd med utviklingen sportslig og i klubben som helhet. Romerike Ravens har på et halvt år i drift kommet langt med utviklingen av miljøet. -Styrken er menneskene i og rundt klubben, uttalte hun i en tidligere artikkel denne måneden. Den nye satsingsklubben har opplevd god interesse og ligger høyt på lista over som viser publikumssnittet i ligaen. Nå står man klar til å ta nye steg og inviterer håndballinteresserte på Romerike til å bidra til å gjøre klubben enda bedre.