Årets spiller for andre år på rad – Ravens

Årets spiller for andre år på rad

Sier du til Wollik at hun skal løpe gjennom veggen, så gjør hun det, sier trenerne om henne. Nå ser hardhausen fram til sin sjette sesong i RHK-drakta.

Til topps i kåring
I klubbens interne kåring av årets spiller, gikk hun til topps på samme måte som i fjor. Alle spillerne, trenerne og teamet på elitelaget kårer hver sesong spilleren som har betydd mest for laget. Denne gangen var konkurransen større, for hele syv spillere fikk stemmer, men ingen var i nærheten av storscoreren. –Det er jo gøy å bli satt pris på. Nå håper jeg at den store plakaten i hallen blir byttet ut med et bedre bilde, ler hun.

Det er jo gøy å bli satt pris på

Anniken Wollik

Måltyv
Anniken Wollik ble toppscorer i sesongen som brått ble stoppet av Covid-19. Høyrekanten endte med totalt 161 mål, hvorav 146 i seriespillet i 1.divisjon. En sterk prestasjon for en høyre kantspiller som skyter med høyre hånd. –Sesongen startet litt dårlig, vi tok oss bra opp etter hvert. Jeg synes vi har vært gode til å stå sammen som et lag, sier Anniken.

Prestasjonene varierte
Etter en trøblete start fikk Rælingen etter hvert mer flyt. Det snudde for alvor etter et forsmedelig tap mot Fjellhammer på bortebane før jul. –Den kampen var en skikkelig nedtur. Jeg synes egentlig at vi spilte best, men var både unøyaktige og traff dårlig på taktikken. Jeg synes også det var nedturer med skadene som Rikke Østigård og Karina Selland pådro seg. Lyspunktene var jo noen av de fine kampene vi hadde. Seier mot Flint på hjemmebane, og ikke minst ettmålsseier i siste sekund på bortebane mot Volda er jo noen av de fine opplevelsene.

Får ikke lov til å trene som vanlig – lagde treningsstudio i egen låve: – En stor andel av kreativitet og improvisasjon (RB+)

Bråstopp på sesongen
Med koronavirus stoppet både samfunnet og idretten. Da tabellen viste at Rælingen fikk 3.plass etter beregning av snittpoeng på spilte kamper, og at kvalifiseringen mot Sola ble avlyst, ble det klart at RHK fikk plass i Rema 1000-ligaen. Haller og treningssenter ble stengt, men Wollik visste råd. Hun bygget sitt eget treningsstudio hjemme på låven. –Vi er inne i en veldig spesiell periode som vi aldri har opplevd før. Jeg prøver bare å tenke positivt og gleder meg til oppkjøring mot ny sesong. Da er målet å beholde råskapen, og aller helst opprettholde den gode flyten som vi avsluttet med, sier Anniken Wollik.

Skrevet om Wollik i forbindelse med stemmene som ble gitt under kåringen av årets spiller:

  • En ren maskin.
  • Bunnsolid i alle faser.
  • Er der for alle uansett.
  • Gir alltid alt.
  • Går alltid i krigen.
  • Når du spiller med henne vet du at hun alltid gir 100%.
  • Setter ballen i mål fra de rareste posisjoner.
  • Stor respekt av å bli toppscorer i 1.divisjon.