Astrid Mjøen Holstad: -Vi har lært og er revansjelystne – Ravens

Astrid Mjøen Holstad: -Vi har lært og er revansjelystne

Astrid Mjøen Holstad har funnet seg til rette i Rælingen. Etter sommerens overgang fra Byåsen har hun startet et nytt liv i hovedstaden der studier kombineres med topphåndball i RHK. Nå gleder hun seg til den utsatte kampen som skal spilles søndag 22.november.

Jeg gleder meg til å gjøre opp for møtet vi hadde i cupkampen

Astrid Mjøen Holstad

Vil ta nye steg og har fokus på utvikling
Trønderjenta setter seier i det Nederlandske sluttspillet og bronsemedaljen med Byåsen i Rema 1000 ligaen forrige sesong som sine største håndballopplevelser. Astrid har mange lovord å si om gamleklubben, men ønsker fortsatt å ta nye steg og har fokus på utvikling. -Byåsen betyr mye for meg som klubb og ikke minst alle de fantastiske jentene jeg har fått muligheten til å bli kjent med opp igjennom årene. Den klubben vil nok alltid ha en plass i hjertet mitt. Jeg gleder meg likevel til å gjøre opp for møtet vi hadde i cupkampen tidligere i høst, sier 26-åringen.

Astrid Mjøen Holstad (i midten) under sesongens fotografering. Mye gøy sammen med «trønder-wannabees» Frida Haug Hoel (til venstre) og Daniella Holm.

Må kjempe med nebb og klør
Rælingen gikk på en skikkelig smell i cupkampen mot trønderne. Hva skjedde? –Det er vanskelig å sette fingeren på hvor vi misset. Det meste gikk galt den kampen. All honnør til Byåsen for å spille en sterk kamp og aldri gire ned. Vi må opp i alle deler av spillet. Alle må kjempe med nebb og klør. Vi har lært og er revansjelystne fra forrige kamp. Slenger med en liten  Quote her: «The woman who says she can and the woman who says she can’t are both correct». Kanskje hjelper det også med tilskuere på tribunen. Det var kjedelig at kampen vi spilte sist gikk uten publikum, fortsetter Astrid som ikke legger skjul på at hun håper å se en del kjente fjes på søndag.

Byåsen-Rælingen, søndag kl.16:00 på direktesport.no (link)

(Artikkelen ble første gang publisert 28.oktober før kamp som ble utsatt. Den er nå oppdatert og re-publisert)

Siste saker fra rhk.topphandball.no:

Kampen vises på direktesport.no (link)