Avansement til semifinale – Ravens
Rælingen, NM J20

Avansement til semifinale

Rælingens J20 lag leverte varene i kvartfinalen i borteoppgjøret mot Nærbø. Dermed er RHK klare for semifinale i junior NM for spillere under 21 år.

Spilleglede og vinnervilje
– Det var fullt fokus fra start. Jentene viser strålende spilleglede og vinnervilje, forteller RHK trener Jan Fredrik Eikå. Allerede etter 10 minutter hadde jentene festet grepet gjennom 6-3 ledelse. Laget fortsatte å treffe godt fremover og kunne gå til pause med åtte måls forsprang i målprotokollen. Rælingsjentene var godt forberedt på vertskapets 3:2:1 forsvarsformasjon. Fotrappe jenter presset Rogalandslaget slik at de måtte flate ned forsvaret sitt. Det ble en målrik kamp med hele 38 RHK nettkjenninger. Likevel mente trenerteamet at 24 bakover var i meste laget. -Vilde står igjen en god kamp i mål. Vi jobber veldig bra men sklir i perioder litt ut av formasjonene i forsvar og burde kanskje tettet igjen litt bedre. Med så offensive gener på banen får vi mye kreativitet i Julie Bøe Jacobsen og herlig råskap fra bl.a. Stina Seline Strengenes. Alle som kommer på banen gjør en god jobb så dette var en lagseier, fortsetter Eikå.

Så langt har Rælingen og Sola sikret semifinaleplass. I de to andre kvartfinalene skal Glassverket og Oppsal spille 31/10, men Tertnes møter Byåsen 9.november. Drømmen om Spektrum lever!

Kampfakta
Nærbø-Rælingen 24-38 (11-19)
Link til alle kampfakta (NHF sider)

Glade jenter: Julie Bøe Jacobsen, Stina Seline Strengenes og Vilde Byberg Smedstad