Betong Øst er med videre på reisen – Ravens

Betong Øst er med videre på reisen

Betong Øst AS fortsetter som sponsor for Rælingens håndballdamer. Kongsvingerbedriften har vært med som partner en årrekke. Med solide produkter og god økonomi bidrar selskapet til idretten og frivilligheten.

Din leverandør av ferdigbetong på Østlandet
Betong Øst AS ble etablert 1. mars 1999, og feirer med det 20 års jubileum i 2019. Betong Øst er en videreføring av ferdigbetongvirksomheten til Kongsvinger Betong AS og NorBetong AS på Innlandet, Viken og Trøndelag.

Historien går helt tilbake til 1965, da familiene Fjeld, Holth og Tømmerås dannet KB-gruppen, og etablerte den første ferdigbetongfabrikken på Granli rundt 8 kilometer øst for Kongsvinger sentrum. I 1972 ble fabrikken på Granli erstattet med ny fabrikk i Mårvegen 14 på Kongsvinger. Her ligger også hovedkontoret til Betong Øst, som i dag består av 14 fabrikker på Østlandet.

Betong Øst over hele landet
Betong Øst eies 50% av Nordic Concrete Group og 50% av NorBetong som er en av Norges ledende produsenter av ferdigbetong

I 2017 ble Nordic Concrete Group AS (NCG) etablert, et konsern som er en fusjon av betongvirksomhetene til Ølen Betong Gruppen og KB-gruppen. NCG-konsernet har eierinteresser i 43 betongfabrikker i Norge, og er med det den største ferdigbetongaktøren i Norge. Virksomheten er landsomfattende og strekker seg fra Kristiansand i sør, via Kongsvinger i øst og Askøy i vest, til Kirkenes i Nord.

NorBetong har hovedkontor i Oslo og eies 100% av HeidelbergCement, verdens tredje største sementprodusent og en global markedsleder innen tilslag. Gruppen er blant verdens største produsenter av byggematerialer, og er med sine rundt 59 000 ansatte i 60 land en fremtredende aktør innen områdene sement, betong og andre tilhørende aktiviteter.

www.betongost.no