Ble felt av egne feil – Ravens

Ble felt av egne feil

Ravens fikk en pangstart mot Molde i Skedsmohallen. Gjestene fra Romsdalen fikk ingen lett jobb for å revansjere den første kampen lagenes møttes i Rema 1000-ligaen denne sesongen.

Etter en god start og ledelse 3-0 skapte Ravens et godt utgangspunkt i sin jakt på poeng. Romerikslaget er i poengnød med tanke på sjanser til å kapre en sluttspillplass. Molde måtte på sin side vinne dersom deres medaljedrømmer fortsatt skulle leve. I håndballkamper endrer bildet seg fort. Midtveis i omgangen hadde gjestene kommet ajour i målprotokollen. Samtidig haltet Vilde Johansen av banen med ankelskade. Inn kom Zaynab Elmrani. 21-åringen spilte seg etter hvert opp på et solid nivå. Med flere redninger skapte hun et godt grunnlag slik at lagvenninnene fikk offensive muligheter. Det ble for lite presist i siste fase for mange ganger. Dermed ble Ravens felt av egne feil i en spennende kamp med god stemning på tribunen.

-Jeg blir jo kastet ut i det da Vilde ble skadet, men klarte å beholde roen, stole på forsvaret og ha fokus på oppgavene. Det er veldig synd at vi ikke klarer å dra det inn, men synes laget også viste mange fine prestasjoner. Det kan vi ta med oss videre i de tre siste kampene som garantert blir morsomme, sier Zaynab.

Hovedtrener Ane Mällberg var som spillerne skuffet etter at man ikke tok vare på poengsjansen. Samtidig gledet hun seg over at spillere er på vei tilbake og ser frem til mulighetene som kommer i de siste kampene.

-I dag vil jeg spesielt trekke frem Zaynab og Carina Berg. De to hadde mye på plusskontoen. Som lag hadde vi virkelig muligheten i dag, men vi misser på målstreken på grunn av egne feil. Jentene kommer fra en god treningsuke. Nå må vi gjenskape det før vi reiser til Larvik neste søndag, sier Mällberg.

Kampfakta:
Romerike Ravens – Molde 25-28 (11-13)
Mål Ravens: Maja Muri 6, Anniken Wollik 6 (3), Rikke Thorngaard 4, Carina Berg 3, Astrid Mjøen Holstad 3, Frida Haug Hoel 2, Constance Hedenstad 1
Toppscorer Molde: Mona Obaidli 11 (2)
Utvisninger: Ravens 4×2, Molde 5×2
Tilskuere i Skedsmohallen: 510
Dommere: Jo Are Johannessen og Tom Larsen